AK Parti aracının şoförü darp edildi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Ak Parti'nin referandum çalışmalarında kullandığı aracın sürücüsü Mahmut Tilki, sesten rahatsız olduğunu iddia eden H.A. tarafından darp edildi.

AK Parti aracının şoförü darp edildi
AK Parti aracının şoförü darp edildi
GİRİŞ 28.03.2017 20:31 GÜNCELLEME 28.03.2017 20:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ak Parti Çorlu Kadın Kolları üyeleri, Muhittin Mahallesi Karacaoğlan Sokak'ta kurulan pazar yerinde referandum çalışması yapmak için seçim aracı ile sokağa geldi. Partili kadınlar, pazar yerinde çalışma yaparken, bu sırada araçtan çalınan seçim müziğinden rahatsız olduğunu iddia eden H.A., sürücü Mahmut Tilki'nin yanına geldi.

SALDIRGAN KAÇTI

Burada H.A ile Tilki arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sürücü Mehmet Tilki'yi darp ettiği iddia edilen H.A., olay yerinden kaçtı. 

Sürücünün ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, H.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Ak Parti Çorlu Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun, "Salı pazarına stant açtık. Şoförümüz bizi bıraktıktan kısa bir süre sonra haber geldi. Şoförümüz burada oturan bir vatandaş tarafından rahatsız olduğu gerekçesiyle darp edildi. Şu an şoförümüz polise ifadesini veriyor. Burada emek var, şoförümüz burada çalışıyor. Onun işi olduğunu düşünüp böyle bir şeyi yapmaması gerekiyordu. Yapılanı şiddetle ve esefle kınıyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • said 6 yıl önce Şikayet Et
    ses meselesi gerçekten önemli ayarsız, gürültü var tüm partiler için.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav bırakın arkadaşlar.!!!!!!!!! Ses gürültü bahane,huysuzluk çekememezlik tahammülsüzlük şahane!!! Senelerdir sećim kampanyaları,bu tür siyasi etkinlikler hep bu şekilde yapıl mıyormu ????????????? Dikkat edin CeHaPe zihniyetinin şuanda olay çıkardığı her yerde bahane aynı !!!!!!! Neymiş efenim;gürültü ses kirliliği rahatsız oluyoruz felan filan yalan yaniiii!!! BİZ DE İÇİMİZDEKİ BU HOLLANDALI ZİHNİYETTEN RAHATSIZ OLUYORUZ AMA GİDİP TE HİÇBİRİNİN KAFASINI GÖZÜNÜ PATLATMIYORUZ !!!!:-)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!