Bakan Akdağ Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

Referandum sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Akdağ, Kılıçdaroğlu'nun yalan üzerine bir kampanya kurduğunu söyledi.

GİRİŞ 30.03.2017 16:55 GÜNCELLEME 31.03.2017 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 16 Nisan'daki halk oylaması çalışmaları kapsamında gittiği Erzurum'da AK Parti Erzurum İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU YALAN ÜZERİNE BİR KAMPANYA KURDU

Seçim yaklaştıkça kararsız seçmenlerin büyük çoğunluğunun da karar vermeye başladığını ifade eden Akdağ, "Elimizden geldiği kadar doğruları, birilerinin çarpıtmaya çalıştığı gerçekleri halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Bunu gür sesle yapacağız. Her türlü imkanı kullanarak yapacağız. CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının bu referandum için bir kampanya stratejileri var, sürekli olarak çarpıtma, sürekli olarak yalan üzerine bir kampanya bina etmiş durumdalar. Kendilerine yurtdışından getirdikleri reklamcı danışmanlarının tavsiyesiyle bunları yaptıklarını düşünüyorum." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • YALAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay kılıçdaroğlu, yeni sistemde başkan beğenmediği meclisi fesih etme yetkisi var dedi diye yalancı ilan ettiler. Oysa okuma yazma bilselerdi gerçek yalancı kendileri oldukları ortaya çıkacaktı. Nitekim şimdi , üniter sistemde de var diyorlar. Kılıçdaroğlu' na iftira atmışlar onlar için yaşasın cehennem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'