Güçlü Türkiye için tam destek

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, memleketi Alanya’da referandum mesaisine hız kesmeden devam etti.

Güçlü Türkiye için tam destek
Güçlü Türkiye için tam destek
GİRİŞ 02.04.2017 15:33 GÜNCELLEME 02.04.2017 16:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için geri sayım sürüyor. Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya’da her gün seçmenle buluşuyor. En genç milletvekili bu kez Bademağacı, Oba Alacami, Kızılcaşehir, Akçatı ve Uğurlu Mahallelerindeydi. 5 mahalle ‘’güçlü Türkiye için biz de varız’’ dedi. 

‘’16 Nisan’da prangalarımızdan kurtulacağız’’

Anayasa değişikliği ile Türkiye’nin önünü kimsenin kesemeyeceğini söyleyen Çelik, ‘’1982 model utanç anayasası bizim ilerlemezi engelliyor. Darbelere, vesayet odaklarına kapı aralıyor. 15 Temmuz ihanet girişimini göğüslerini siper ederek durduran kahraman milletimiz darbe anayasası ile yönetilmeyi hak etmiyor. 16 Nisan’da bu prangalardan kurtulacağız. Milli irade sandıkta Türkiye’nin 2023 hedeflerine, güvene ve istikrara evet diyecek’’ şeklinde konuştu.

‘’Bu ülkeyi böldürtmeyiz’’

Antalya Milletvekili terörle mücadele konusunda da kararlılık mesajı verdi. Suriye ve Irak’ta yaşanan krizlere de değinen Çelik, şunları söyledi: ‘’ Ünlü sosyolog ibn-i Haldun, ‘coğrafya kaderdir’ diyor. Zor bir bölgede yaşıyoruz. Etrafımız ateş çemberi, içeride ve dışarıda terör örgütleri Türkiye’yi zayıflatmaya çalışıyor. Ama başaramayacaklar. Her fırsatta Türkiye’ye saldıranlar bilsinler ki üniter yapımız kırmızı çizgimizdir.

Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek milletten, asla taviz vermeyiz. Bu topraklarda başka hesap yapmak isteyenler hedeflerine ulaşamayacaklar. Ülkemizi böldürtmeyiz, parçalatmayız. Yeni sistemde terörle mücadele de hız kazanacak. Şer odaklarını topraklarımızdan, sınırlarımızdan temizleyeceğiz. Dünyanın her yerinde yardım eli uzattığımız mazlumların gözü ve duası Türkiye’nin üzerinde. Biz güçlü olursak mazlumların yüzü gülecek. 7 milyon gurbetçimiz de güvende olacak.’’ 

‘’Sıkıyönetim tarihe karışacak’’

Yeni sistemde sıkı yönetimlerin de tarihe karışacağına değinen Çelik, ‘’Yeni sistemde her alanda özgürlükler daha da genişleyecek. Artık sıkıyönetim olmayacak. Olağanüstü hale de sınırlamalar getiriliyor. Parlamentonun etkinliği artıyor. Yürütmeyi milli iradenin temsil edildiği Meclis denetleyecek. OHAL’i uzatma, kısaltma, kaldırma gibi yetkiler verilen Meclis daha güçlü hale gelecek. Yeni sistemde hiçbir kurum tek başına her şeyi yapamayacak. Kurumlar güçlendirilerek denge denetleme mekanizmaları kurulacak.’’ dedi.

Çelik, 5 mahalleyi ziyaret etti

Antalya Milletvekili Çelik ile sohbet eden Bademağacı, Oba Alacami, Kızılcaşehir, Akçatı ve Uğurlu Mahalleleri büyük mutluluk yaşadı. Mahalleliler vekillerini yöresel ikramlarla ağırladı. 

Gözleme, ayran, tereyağı ve bal servis edildi. Çelik, hemşerinin sorunlarıyla birebir ilgilendi. 

Uğurlu Mahallesi’nde kısa süre önce 37 yaşında vefat eden 37 Halil Çetinkaya’nın evine taziye ziyaretinde bulundu, ailesine başsağlığı diledi.

YORUMLAR 4
  • Anadolu 25 6 yıl önce Şikayet Et
    ....kariyerini ; güzel ahlakı, yabancı dil bilgisi, azmi, doğru adreste oluşu, vatan ve millet sevgisiyle pekiştiren, Sena hanım gayretlerinizle* Devleti Ali* dahada güçlenecektir...teşekkürler....
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun yüzü güzel kalbi güzel insan Allah kolaylıklar versin EVETTTT
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    şalvarlı annelerim hepinizin elelrinden öpüyorum anadolunun yiğit anaları
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    siyaset yakışmış sena nur hanıma.gercekten işini severek yapıyor buda milletin sevgisini kazanıyor.yolun acık olsun güzel insan.seni seviyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı