’15 Temmuz gecesi’ sorularına yanıt vermedi

Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın 15 Temmuz gecesi ile ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Zaten uçakta beraberdik" demekle yetindi.

GİRİŞ 12.04.2017 15:34 GÜNCELLEME 12.04.2017 16:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe’de geri dönüşüm işçileriyle bir araya geldi. İşçiler, Kılıçdaroğlu’nu toplantının yapılacağı Maltepe Belediyesi Küçükyalı Kültür Merkezi’nin girişinde karşıladı. Tek tek işçilerle tokalaşan Kılıçdaroğlu’na gazeteciler tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın 15 Temmuz gecesine ilişkin açıklamaları soruldu. Soruları yanıtsız bırakan Kılıçdaroğlu, "Zaten uçakta beraberdik” demekle yetindi. Soruları yanıtsız bırakan Kılıçdaroğlu, hızlı adımlarla kültür merkezine girdi.

YORUMLAR 5
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    ucakta birlikteydiniz ok de bizi ilgilendiren ucaktan indikten sonrasi :-) CHP ye lafim yok ama artik bu partililer bu Adam chp yi tam bitirmeden bunun icabina bakmali koltuktan almali bunun neyini dinliyor anlamis degilim yada yalan dinlemeyi seviyorlar ikisinden biri yani..
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu Tanka karşı çıkar ama , KAĞITTAN olacak tank kağıttan.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    galip olan allahtır.
    Cevapla
  • EVET EVET EVET 7 yıl önce Şikayet Et
    çünkü verecek bir cevabı yok ta ondan geçiştirdi
    Cevapla
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke o gün kaçmasaydınd sende kahraman olsaydın,belki bu milletin gözüne girerdin.Belkide kaçmadın izin alıp gittin gibi görüntüler onu gösteriyor.Bu dahada vahim çünkü darbecilerle işbirliği hainliktirki millet bunu hiç affetmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz