Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tank göndermesi!

İçişleri Bakanı Soylu, "Terörle mücadele kanununu değiştirin' diyorlar. Ey Batı, ey bunları bize söyleyenler! Biz öyle parmakla oturtulacak bir ülke değiliz artık." dedi.

GİRİŞ 12.04.2017 16:41 GÜNCELLEME 12.04.2017 16:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığınca Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge katıldı.

Terörle mücadelenin zafiyet kabul etmeyeceğini belirten Soylu, şöyle konuştu:

"Burada tek bir dert mi var? Hafif bir zayıf düş bakalım Almanya sana ne diyecek, Hollanda sana terörle mücadele konusunda ne diyecek, o dost ve müttefik görünen ülkeler ne diyecekler. Neymiş? Bize vize serbestliği verecekler. Neyin karşılığında? 'Terörle mücadele kanununu değiştirin' diyorlar. Ne diyorlar? 'Bu ülkeyi PKK ile ortak yönetin, ortak idare edin, onlar bir kısmına siz bir kısmına hakim olun' diyorlar. Ey Batı, ey bunları bize söyleyenler! Geçti o günler geçti. Güçlü Türkiye var bugün, geçti o günler. Biz öyle parmakla oturtulacak bir ülke değiliz artık."

KILIÇDAROĞLU'NA BİR TANK GÖNDERELİM...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milleti kandırdığını söyleyen Soylu, bir vatandaşın "Kılıçdaroğlu kriz döneminde SSK'yı boşaltıyordu" söylemine, "O gün de kontrollü kaçak olmasın sakın?" diye cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimindeki tavrını eleştiren Soylu, şöyle konuştu:

"Neymiş? Tankın üzerine çıkacakmış. Sözle sultan olsaydı, herkes sultan olurdu. Yürek ister, cesaret ister, millet sevgisi ister, vatan sevgisi ister, milli irade ve demokrasiye bağlılık ister ve Allah'a teslimiyet ister. Tankın üzerine çok çıkacaktın ama yalan oldu o akşam ya (15 Temmuz darbe girişimi). Ama bizim milletimiz kadirşinas bir millettir. Sana buradan oyuncak bir tank gönderelim, sen yine onun önünde duruver."

YORUMLAR 7
  • mehmetgül 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu tanka çıkacaktı ancak o güne kadar hiç tank görmemişti. Bunların tank olduğunu algılayamadı. Bu bakımdan mahzurlu sayılır. (!!!)
    Cevapla
  • TANKa 7 yıl önce Şikayet Et
    RTE alanda tank olmadığını tankların boğazlarda olduğunu söylüyor, sonrada Kılıçdaroğlu' na giydiriyor. Havaalanına tank girerse zaten pist bozulur bomba atmış gibi olur.
    Cevapla
  • arif 7 yıl önce Şikayet Et
    görüntüleri izlemeden yorum yapma. herşey net
    Cevapla
  • mehmetm 7 yıl önce Şikayet Et
    Tanklar havaalanı içinde değil önünde. Zaten çekimlerde açık açık görünüyor.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    hayranım bu adama... helal...
    Cevapla
  • alper tunç 7 yıl önce Şikayet Et
    oyuncak tank mı? -:)))))) tam oturmuş.
    Cevapla
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    KK Ancak Su Tankına Çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı