Kılıçdaroğlu'na çağrı: O adamı partiden at

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.

GİRİŞ 12.04.2017 17:00 GÜNCELLEME 12.04.2017 17:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sinop'un Boyabat ilçesindeki programının ardından partisinin Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlediği mini mitinge katıldı.

Belediye önünde parti otobüsünün üstünde partililere seslenen Kurtulmuş, “Diyelim ki ‘evet’ çıktı, kimse heveslenmesin. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir’den denize dökeriz” diyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Karadeniz burası hadi gel dök bakalım. Böylesine densizlik olur mu? Böylesine terbiyesizlik olur mu? Böylesine edepsizlik olur mu? Otur oturduğun yerde. Terbiyeni takın. Milletten özür dile. Milletin karşısına öyle çıkma. Sayın Kılıçdaroğlu, 'evet kötü söylemiş' dedi. Gereğini yap. Adamı partiden at. Ne yazıktır ki siyasi manipülasyon olsun diye, 'hayır' oyları 3 tane 5 tane artsın diye bu milletin 'evet' diyecek insanlarını denize dökmekten bahsetmek edepsizliklerin, terbiyesizliklerin en büyüğüdür. Şiddetle kınıyoruz ve CHP'nin gereğini yapmasını bekliyoruz" dedi.

YORUMLAR 3
  • Deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    biri birlerini atmalarına gerek yok 16.04.2017 saat 23,00 kendiliğinden GİDERLER.
    Cevapla
  • zühtü 7 yıl önce Şikayet Et
    atamaz.. tankın üstüne çıkamaz. böyle biri işte.
    Cevapla
  • nana 7 yıl önce Şikayet Et
    nasıl atsın. adam kontrollü koltukta oturuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
IMF'den Türkiye açıklaması