Turan: CHP'nin içinde gizli evetçiler var

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'CHP'nin içerisinde de mevcut yönetimden kurtulmak için bayağı fazla sayıda 'gizli evetçi'ler var' dedi.

Turan: CHP'nin içinde gizli evetçiler var
Turan: CHP'nin içinde gizli evetçiler var
GİRİŞ 13.04.2017 20:02 GÜNCELLEME 13.04.2017 20:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bülent Turan, Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgi veren Turan, 16 Nisan pazar günü halk oylamasının yapılacağını hatırlattı.

Turan, Okmeydanı'nda silahlı kişilerin, halk oylaması için çalışma yapıldığı gerekçesiyle bir kahvehaneye gelip, "AK Parti ve MHP bildirisi okunmayacak, seçim kampanyaları burada yapılmayacak" şeklinde referandumda 'Evet' oyu verecek vatandaşların tehdit edildiğini söyledi.

"Bu kişilerin Kılıçdaroğlu ile fotoğrafları görüldü." diyen Turan, "Peki bu hiç konuşuldu mu? Soruyu tersten soruyorum; bir silahlı terör örgütü bir kahveyi bassa, sabahleyin yakalansa ve Tayyip Erdoğan ile fotoğrafları çıksaydı ne olurdu? Dünya yıkılırdı. Her gün manşet olurdu. Ama o kadar alıştık ki CHP'nin bu gaflarına, ihanetlerine, yanlışlarına. Adeta basın görmez oldu. Üzülüyorum, bu partinin hak ettiği tablo bu değil." ifadelerini kullandı.

CHP'nin içinde "gizli evetçi"ler olduğunu dile getiren Turan, şöyle devam etti:

"CHP'nin içerisinde de mevcut yönetimden kurtulmak için bayağı fazla sayıda 'gizli evetçi'ler var. Konuşuyoruz duyuyoruz adam diyor ki; bizim partimize bu layık değil. Kasetle geldi. Teröristlerle bizi çok yakın gösteriyor. En sonunda Okmeydanı meselesinde rahatsız olduk. Çünkü bir sürü CHP'li, iyi niyetli arkadaşımız var. Ama onlar da rahatsız, eminim onlar da 'Evet' diyecekler. CHP'ye de 'milli bir ayar' verecekler. O ayar lazım, onlar için. CHP eski CHP değil. CHP'nin tekrar kendi küllerine dönmesi için FETÖ'nün emrinde, kasetçinin emrinde olmaması için onlar da 'Evet' diyecekler. Ben bu ülkeyi seven MHP'linin de CHP'linin de AK Parti'linin de 'Evet' diyeceklerini düşünüyorum."

YORUMLAR 1
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    galip olan allahtır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı