Uzun bir aradan sonra Erdoğan'dan bir ilk!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yarın gerçekleşecek olan grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşacağını açıkladı.

Uzun bir aradan sonra Erdoğan'dan bir ilk!
Uzun bir aradan sonra Erdoğan'dan bir ilk!
GİRİŞ 29.05.2017 18:28 GÜNCELLEME 29.05.2017 18:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin yeni A Takımı'nı açıklayan Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bakanlıklardan 6 aylık bir yol haritası belirlemelerini istediği yönündeki haberler sorulan Ünal, "Sadece teşkilatlarla ilgili değil, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da Başbakan'ımızın da daha önce ifade ettiği gibi hem yerel yönetimlerle ilgili hem teşkilatlarımızla ilgili hem de hükümetle ilgili hem performans hem başarı oranlarının değerlendirilmesi çok önemli. Çünkü 2019 daha Cumhurbaşkanı'mızın ifade ettiği gibi artık yüzde 40'la yüzde 45'le seçim kazanılacak bir sistem değil. Yüzde 50+1'i gerektiren yeni bir sistemle karşı karşıyayız. Zaten Türkiye'deki en büyük ve güzel değişim cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte artık Türkiye'de siyaset asla eskisi gibi olmayacak. Bütün siyasi partiler özellikle muhalefet siyaset yapmak zorunda kalacak" diye konuştu. 

GRUP TOPLANTISINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞACAK

Kabinede bir değişik olup olmayacağı da sorulan AK Parti Sözcüsü Ünal, "Yarın grup toplantımızı Sayın Cumhurbaşkanı'mız gerçekleştirecek. Kabineyle ilgili bu Sayın Başbakan'ımızın ve Sayın Cumhurbaşkanı'mız kendi istişareleri ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ifadesiyle Sayın Başbakan'ımızın böyle bir teklifte bulunursa değerlendireceği bir konu" dedi. 

YORUMLAR 5
  • Ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ına kurban Reissssss. Senide seviyoruz mahir Ünal. Kahraman hemşehrim
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanı dikkat edelim yinede!!!
    Cevapla
  • EKOLL 6 yıl önce Şikayet Et
    Grup toplantısında CB kısa bir konuşma yapmalı ve kürsüye Başbakana bırakmalı. Bundan sonra da grup toplantılarına katilmamali. 2019 kasimina daha 2 yıldan fazla zaman var. Başbakanı da sifirlamamali.
    Cevapla
  • koyun ali 6 yıl önce Şikayet Et
    reis in olduğu yerde söz söylenmez
    Cevapla
  • yavan 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen. arka planda dışarıda ne kadar görünür olursa olsun sıkintı yok ama binali basbakani tumden silik bir pozisyona koymamalı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi