Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na 'yürüyüş' tepkisi

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde konuşma yaptı.

GİRİŞ 16.06.2017 18:37 GÜNCELLEME 16.06.2017 20:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları:

Geçen yıl buraya geldiğimizde, 'Bu çukurları kazanlar, bu çukurda kendilerini yok edecekler, bu çukurlara onları gömeceğiz.' dedik. Şimdi artık gün, bunların verdiği zararları ortadan kaldırma günüdür. Şimdi artık birlik olma, beraber olma, birlikte Türkiye olma zamanıdır.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜRÜYÜŞ TEPKİSİ

O gün (15 Temmuz) meydanlara inmeyen, sokaklarda yürümeyenler şimdi tutmuşlar Ankara'dan İstanbul'a yürüyorlar. Yürüyeceksen darbeye karşı yürüyeceksin, darbeye karşı. Adalet sokakta bulunmaz, adalet sokakta aranmaz. Adaletin olacağı yer mahkemelerdir.

"PKK'NIN 'KÜRTLER' DİYE BİR DERDİ YOK"

Bu terör örgütü PKK, PYD, YPG bunların hepsi aynı. Bunların, bu örgütlerin 'Kürtler' diye bir sorunu yok. Asıl sorun Kürtlerin, Türklerin de sorunu terör örgütüdür, PKK'dır, PYD'dir, YPG'dir. Bütün bunları aramızdan çıkarmaya yemin ettik, karar verdik. Bu kararlılığımız da devam ediyor.

YORUMLAR 6
  • dikkat !!! 6 yıl önce Şikayet Et
    dikkat ettimde hdp doguda milleti sokaga cekip kaos siyaseti yapmaya calisiyor, chp ise batida milleti sokaga cekip kaos siyaseti yapmaya calisiyor. bizden kacmaz fark ederiz. mhp ise jandarma gibi asayis berkemal calisiyorken akp de Turkiyeyi guclu yapip devlet ve millet ve ummet meseleleriyle calisiyor. yuru kemal kim tutar seni.. sokaklarda yurumekle olsa olsa kaldirim muhendisti olur. muhendist kemal.
    Cevapla
  • kon 6 yıl önce Şikayet Et
    Dikatın başkabirşey cekmiyormu ırkcılığın olduğu yerde bölücülük olur
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu güzelim ülkeye bir faydan olsun be artik.sahsi görüşüm şudurki.bundan sonra vatana ihanet eden kim olursa olsun gereken yapilmali.halki kişkirtan sokağa çağiran kargaşa cıkartmak isteyenlerin gözunun yaşina bakilmamali.çünki bu mikketinde sabrinin bi sinira var
    Cevapla
  • Aspirin 6 yıl önce Şikayet Et
    Celali isyanı öncüsü kılıçtaroglu seçimlerde görüşürüz
    Cevapla
  • ÇAYCI 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın yürüsün vatan millet düşmanları..
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık Chp yi gündeme taşımayın. Bunlar bundan nemalanıyor. Enerjinizi bunların Siyonist Emperyalist bağlantılarına harcayın. Benim evimde düşmanımın ne işi var!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..