Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, "Bu ülke 15 Temmuz’da, 249 şehidini vermiş, darbe girişimini atlatmış. FETÖ’nün sözcülüğü de Kılıçdaroğlu’na kalmış" dedi.

Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
GİRİŞ 19.06.2017 16:03 GÜNCELLEME 19.06.2017 16:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünün hatırlatılması üzerine Gül, "15 Temmuz şehitlerinin ruhunu incitecek şekilde adeta müstehzi şekilde yürüyüşün, hiçbir demokrasi açısından önemi yok. Gerçekten "adalet" diye yürüyüşe çıkıyor ama Türkiye 15 Temmuz’da Kılıçdaroğlu’nun nerede olduğunu bir yıl geçti hala öğrenemedi. Rivayetlere göre boş otel arıyordu ve rivayetlere göre arkadaşının evinde saklanıyordu ama o gün sokakta milletimiz vardı, ölümüne milleti demokrasi için çağıran Cumhurbaşkanımız vardı. Dolayısıyla adaletten, demokrasiden bahsedecek en son kişidir" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun "Her Firavun’un bir Musa’sı vardır" açıklamasının sorulması üzerine Gül, "FETÖ de benzer dili kullanıyor. Aslında şu anda CHP, Kılıçdaroğlu ve bazı sözcüleri FETÖ’nün cezaevinde olan ve yurt dışına kaçmış ele başları adına sözcülük yapmakta. Bu ülke 15 Temmuz’da, 249 şehidini vermiş, darbe girişimini atlatmış. FETÖ’nün sözcülüğü de Kılıçdaroğlu’na kalmış. FETÖ sözcülüğü adına Cumhurbaşkanımıza, Türkiye’ye, bu anlamda Türkiye’nin demokrasisine yapılan tersine bir yürüyüştür. Yürüyüş, 15 Temmuz’da olacaktı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • Phantom 6 yıl önce Şikayet Et
    ula bir asker şehit olunca yürümezler ama bir bunu manşetlere taşıyan kişiye adalet yürüyüşü yapar nerede bu adalet neresi bunun adaleti . yarın bu içeri giren kişi bunu ovup paramı yağdıracak. kadınlar öldürülüyor çocuklar öldürülüyor bir de bunlar için yürüde anlayalım desteğini tabi ölen insanlar prim yaptırmıyor değilmi K.K.
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman darbelere destek olan bundan böylede aynen devam ettirecekler. Adalet yürüyüşü bir bahanadır. Casuslara bir destektir. Genel başkanın haberi olmadan bilgileri Can DÜNDARA servis etmesi mümkün değildir. Enis konuşmalıdır. Onu ihbar eden emeline kavuşmuştur.
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ AKINCI 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin sözde Adalet yürüyüsünün temelinde Fetöye destek,moral ve arka çıkma yürüyüşüdür diye düşünüyorum...saygılar efendim..
    Cevapla
  • nazım 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın ne oldugu belli o tamamda bunun peşinden gidenleri anlamıyorum
    Cevapla
  • ttttt 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu kılıç tam bir şaklaban oldu ya. Buna cevap vermeyin artık. Arkasından gelenlerin aklından da şüphe etmek lazım. Tam bir rezillik tiyatrosu. İğrenç bir şov.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!