CHP, MYK toplantısını böyle yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün 7. gününde mola verdiği Bolu'nun Gerede ilçesi güzergahında partisinin Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) topladı.

GİRİŞ 21.06.2017 15:03 GÜNCELLEME 21.06.2017 15:08
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara Güvenpark'tan İstanbul’a başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü, 7. gününde sürüyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler saat 09.00’da Yayla Mokamp Tesisleri'nden yürümeye başladı. Kılıçadaroğlu ve beraberindekiler yürürken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da davul çaldı. Bugünkü yürüşe Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisinin aileleri de katıldı. Aileler, ellerindeki ‘Soma 301 can için adalet’ yazılı dövizlerle yürüyor.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Bolu'nun Gerede ilçesi Çamsuyu mevkiinde mola verdi. Mola yerinde kurulan bir çadırda Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) topladı. Toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor.

YORUMLAR 28
  • faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    milletine ateş eden asker için niye dövüldü diye adalet isteyen bir zihniyet neyin adaletini isteyecek. Haçlılara adaletimiz belli. Adalet için İDAM isteriz.
    Cevapla
  • payas 6 yıl önce Şikayet Et
    tiyatro haftaya son
    Cevapla
  • malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan derdi ya herkes bir gün bu adelet çatısı altında toplanacak otobüsteki yazı ve yanında olan toplantı hamdolsun rabbime bugünleride gördük adalet işte bu
    Cevapla
  • sivasli 6 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün partisini düşürdüğü duruma bak..istanbula niye yürüyor tunceline yürüse ya orda daha iyi karsilanir.
    Cevapla
  • nurullah19 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne biçim lahana turşusu bu ne perhis derler Bunlar Melmekette adelet yok diye utanmadan zılgıt atıyorlar.Bunların yaptıkları ancak huzurlu ve adaletle yönetilen ülkede yani türkiyede yapabilirler. Bunlar hainlikte asla sınır tanımıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı