Yargıya müdahale iddiasına jet yanıt!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP'li Bülent Tezcan'ın yargıya müdahale iddialarına cevap verdi.

GİRİŞ 21.06.2017 16:11 GÜNCELLEME 21.06.2017 17:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gizli talimat verdiğini iddia etmişti.

Konuya ilişkin açıklama yapan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Tezcan'ın iddialarına ilişkin, 'Bilgiden yoksun, yakışıksız bir söylem' dedi.  Yazıcı sözlerine şöyle devam etti;



"Anayasanın 138. maddesi mahkemelerin bağımsızlığı ve tarafsızlığını güvenceye alan bir düzenlemedir. Vatandaşın şikayet hakkını ihbar hakkını anayasal hiçbir düzenleme ortadan kaldıramaz. Hak aranacak yer mahkemelerdir. Kişilik hakkı ihlal edildiğinde başvurulacak yer mahkemelerdir. 

Anamuhalefet Partisi Sayın Genel Başkanı'nın dünkü açıklamalarında Cumhurbaşkanı'na ithafen. Talimat verdiğinizi ıspatlarsam istifa eder misiniz şeklindeki yakışıksız, bilgiden yoksun söyleminin kanıtı olarak yardımcısının bunu kamuoyuyla paylaşması Türk siyaseti için üzücüdür."

YORUMLAR 1
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Boşverin sayın Yazıcı,CHP nin herzaman boş konuştuğunu,devamlı yalan ve iftira attığını herkes biliyor zaten,izah etmenize gerek yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'