Bakan Albayrak'tan saldırılara sert tepki

PKK'nın Van'da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'ye yönelik kalleş suikatına Bakan Berat Albayrak sert tepki gösterdi.

Bakan Albayrak'tan saldırılara sert tepki
Bakan Albayrak'tan saldırılara sert tepki
GİRİŞ 02.07.2017 03:50 GÜNCELLEME 02.07.2017 03:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Van'da AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi'nin PKK'lı hainlerce öldürülmesinin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Twitter'dan tepki gösterdi.

Uzantısı siyasilere, sırtını sıvazlayan, kucak açan Avrupa'ya ve tüm destekçilerine rağmen terörün kökününün kazınacağını belirten Albayrak, "Katiller siyasileri hedef alırken, siyasi uzantıları ses çıkaramayacak. Sözde 'adalet' diyenler bu katil sevicilerle aynı safta buluşacak. Siyasiler haince şehit edilirken, utanmadan, sıkılmadan, kol kola, siyasetten, adaletten bahsedecekler." açıklamasını yaptı..

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

"Dün Orhan Mercan, bugün Aydın Ahi kardeşimiz terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. Katilleri de, arkalarındakileri de iyi tanıyoruz.

Katiller siyasileri hedef alırken, siyasi uzantıları ses çıkaramayacak. Sözde 'adalet' diyenler bu katil sevicilerle aynı safta buluşacak.

Siyasiler haince şehit edilirken, utanmadan, sıkılmadan, kol kola, siyasetten, adaletten bahsedecekler.

Bölge insanımızı bu katillere ve siyasi uzantılarına bırakmadık, bırakmayacağız. Bu hareket 80 milyonu topyekun kucaklamaya devam edecek.

Şehirlerinde gösterilerine "özgürlük" diye izin verdikleri katiller siyasileri hedef alırken, Avrupa iki yüzlü terör siyasetine devam etsin.

Uzantısı siyasilere, sırtını sıvazlayan, kucak açan Avrupa'ya ve tüm destekçilerine rağmen, Allah'ın izni ile terörün kökünü kazıyacağız."

YORUMLAR 15
  • Kerim 6 yıl önce Şikayet Et
    Vanlı bir kürt vatandaş olarak Pkk ya lanet olsun diyorum.
    Cevapla
  • yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    mekanı cennet olsun amin?bu olayı yapanlar yardakçıları idam edilmeli
    Cevapla
  • biz biliyoruz 6 yıl önce Şikayet Et
    Katilleri de, arkalarındakileri de iyi tanıyoruz.........walla delikanlı artık sağır sultan bile biliyor icraati göremiyoruz 40 yıldır hatta son 15 yıl daha stresli bir tane üst kelle getiremedik onun için bayım kim olduğunu bilmen umurumuzda değil
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    fetöye yapılan hassas uygulama pkk-hdp ye yapılmadan terör bitmez hdp li vekil ve üyeler pkk ya açıktan yardım yapanlar elini kolunu sallayarak gezdirmeyin
    Cevapla
  • Berat doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAKAN Çok da güzel söylemişsiniz lakin Mecliste vekillik yapanlar meclis başkan yardımcılığı yapanlar var onlar ne olacak biz bunlarada idam diyoruz ama siz idamı unuttutuyorsunuz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı