Kılıçdaroğlu’na protesto şoku!

CHP Lideri Kema Kılıçdaroğlu’nun Tuzla’dan Pendik istikametine yürüyüşü sırasında bir grup vatandaş pankart açarak tepki gösterdi.

GİRİŞ 08.07.2017 11:11 GÜNCELLEME 08.07.2017 13:46
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah basın açıklamasının ardından yürüyüşüne Tuzla’dan devam etti. Yürüyüş sırasında Kılıçdaroğlu’na partililer de eşlik etti. Tuzla’da bir grup vatandaş 15 Temmuz hain darbe girişiminin hatırlatıldığı pankart açarak Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.



15 Temmuz darbe girişimi sırasında tank üzerine çıkmış vatandaşların fotoğrafının olduğu pankartta, "İstediğiniz kadar yol yürüyün, hiçbir adımınız bizimkilere eşit olmayacak" yazdığı görüldü. Pankarta bazı vatandaşlar tepki gösterirken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun o yöne bakmadığı görüldü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ünlü oyuncu İlyas Salman ile kalabalık bir grup eşlik ediyor.



KORNALARLA PROTESTO ETTİLER

Yürüyüşün yapıldığı D-100 otoyolunda ise trafik kuyrukları oluştu. D-100 Otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapatılırken Ankara istikametinde yoğunluk oluştu. Vatandaşlar uzun süre korna çalarak durumu protesto ederken yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluşturan araç trafiği kameralara yansıdı.

YORUMLAR 106
  • Çiçek Abbas 6 yıl önce Şikayet Et
    İlyas Salman katılmış , uzun zamandır sinemalarda yok, anlaşılan şimdi buradan rol kapmış. Bu milletin gönlünde yerin yok, proje sanatçı olduğun kesinleşti.
    Cevapla
  • Selda 6 yıl önce Şikayet Et
    Yarın herkes araçlarla yollara çıksın chp yol kapatmak neymiş görsün mitinge ulaçamasınlar
    Cevapla
  • levo 6 yıl önce Şikayet Et
    PEKİ İSTANBULA YETİŞTİN SENİN ADALETİN NE OLACAK,,, bence devam et sizler trakyadan avrupaya geç ülkeni şikayet et ... olmazzsa tekrar ANKARAya git belki rastlarsın... bulamadın ÇİN e git... gitmekle ADALET bulunuyorsa herkes gelsin
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye dert ediyorsunuzki arkadaslar kemali icerde bekliyorlar demekki adalet calisiyor suphe yok yani hadi secmenleride gider ziyaretine uyarmistik bi gun yargi cagirdigi zaman sasirmayin diye uyarmistik
    Cevapla
  • emin 6 yıl önce Şikayet Et
    akılsız başın cefasını ayaklar çekermiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir