Erdoğan'dan Selahattin Demirtaş yorumu

Hamburg'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş'la ilgili bir soru üzerine 'söylediğiniz kişi bir teröristtir' yanıtını verdi.

GİRİŞ 08.07.2017 21:47 GÜNCELLEME 08.07.2017 21:47
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

G-20 zirvesi sonrası Almanya'nın Hamburg kentinde basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir gazetecinin "Selahattin Demirtaş ve Kürt milletvekilleri ne zaman cezaevinden çıkacak?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"SÖYLEDİĞİNİZ KİŞİ BİR TERÖRİSTTİR"

"Teröristleri cezaevlerinden bırakma yetkisi bizim değildir. Türkiye bir hukuk devletidir. Söylediğiniz kişi bir teröristtir. Öyle bir terörist ki bütün benim Kürt kardeşlerimi sokağa döküp, ondan sonra sokağa döktüğü 53 Kürt kardeşimi yine Kürtlere öldürten bir teröristtir. Bu sadece suçlarından bir tanesidir. Buna benzer daha nice suçları vardır. 'Bizim arkamızda PKK var, PYD var, YPG var.' gibi meydan okuyan bir kişidir. Şu anda zaten yargıdadır. Yargı onlarla ilgili ne karar verirse o karar bizim başımız gözümüz üstündedir."

YORUMLAR 43
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Omrun uzun saglikli olsun Reisimiz! Dogrulari soyledikce mutlu oluyoruz
    Cevapla
  • Ömer ÇALIŞKAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Reisim. Bir zamanlar sümüklü bir çocuk edasıyla ABD başkalarının karşısında duranların ardından dünyayı ayağa kaldıran, dünya liderlerinin yüreğini hoplatan, dedem Fatih'in, Yavuz'un, Kanunî'nin Abdülhamid Han'ın niteliklilerine müşahhas bir lidere sahip olmak büyük bir nimet, büyük bir şeref.
    Cevapla
  • birturk 6 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonrasını terörist selelo dūsünsün.
    Cevapla
  • Serkan 23 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum cumhuru Reise selahattin Demirtaş bir teroristtir onu savunan ve onun yanında ve partisinde olanda aynıdır
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalet adalet ama Allah'ın adaleti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...