Devlet Bahçeli'ye formalı mesaj

İnegöllü ülkülcüer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye üzerinde ismi yazılı “82 numaralı” formayı hediye ederek, İnegöl’ün il olma isteğini bir kez daha dile getirdi.

Devlet Bahçeli'ye formalı mesaj
Devlet Bahçeli'ye formalı mesaj
GİRİŞ 11.07.2017 12:07 GÜNCELLEME 11.07.2017 12:24

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da evvela Türkeş’in ve Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret ederek dua etti. Ardından MHP Genel Merkezi’ne geçen heyet, Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. İnegöllü ülkücüler, Bahçeli’ye üzerinde isminin yazılı olduğu 82 numaralı İnegölspor formasını hediye ederek, İnegöl’ün il olması için kendisinden destek istedi.

'İL OLMA ÖZLEMİ VAR'

Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, İnegöl’ün nüfusu, ekonomisi, ihracatı ve turizmi ile birçok İl’i geride bırakarak il olmayı hak ettiğini belirterek, “İnegöl’ümüz Oylat’ı, köftesi, mobilyası, tarımı ve birçok özelliği ile yurt içinde ve yurt dışında adından söz ettiren, öne çıkan bir şehir. İnegöllü vatandaşlarımızın yıllardır gönlünden geçen ve bunu her seferinde dile getirdiği il olma özlemi var” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'