CHP: 15 Temmuz programının hesabını vereceksiniz!

Aylardır 'kontrollü darbe' söylemini dillendiren ve milletten büyük tepki alan CHP, 15 Temmuz programlarını sulandırma çabası içine girdi.

GİRİŞ 14.07.2017 03:23 GÜNCELLEME 14.07.2017 08:34
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, 15 Temmuz programlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Meclis çatısı altındaki 15 Temmuz programının hesabını Meclis Başkanı verecek" dedi.

CHP ISRARLA "DAVET EDİLMEDİK" DİYOR

Başbakan Yıldırım'ın "bize de yazılı bir davet gelmedi, program belli, istiklal mücadelesi için davete ihtiyaç yok" ifadelerine rağmen, ısrarla CHP'nin programa davet edilmediğini söyleyen Gök, 15 Temmuz törenlerini farklı tartışmalarla gölgelemeye çalışacaklarının sinyalini verdi.

Levent Gök şunları söyledi:

"BU TÖRENİN HESABINI VERECEKSİN"

Hepimizin vergisiyle oluşturulan paraları, Meclis bahçesinde bir tören adı altında kullanıyorlar. İşin içinde Cumhuriyet Halk Partisi yok. Sayın Meclis Başkanı, bu törenin hesabını vereceksin.

"CESURCA YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ(!)"

Meclis Başkanı CHP'yi dışlayan yaklaşımı karşısında, cesurca yüreğimizi 15 Temmuz'da olduğu gibi ortaya koyma kararlılığı içerisindeyiz.

"DARBENİN ÖNLENMESİNDE CHP'NİN BÜYÜK BİR ÇABASI VAR(!)"

15 Temmuz'da darbe kalkışmasının önlenmesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyük bir çabası vardır. Bu gerçeği karartmalarına izin vermeyeceğiz.

YORUMLAR 136
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP liler hangi dunyada yasiyorlar ve milletin yalanlarini yutacak kadar aptal oldugunu neden zannediyorlar. Gecmiste onlari ne zaman iktidar yaptik ki?
    Cevapla
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    EVET saklanarak darbeyi önlediler.
    Cevapla
  • TurQuaZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Son cümle bitirdi beni.
    Cevapla
  • manisalı 6 yıl önce Şikayet Et
    şakamı yapıyo bu vekil iki milyonluk faturayı kendi ceblerindenmi ödedilerde halkın imanıyla kovduğu darbeyede biz önledik demesi pişkinliğin bu kadarını kimse yapamaz bence???
    Cevapla
  • vatan daş 6 yıl önce Şikayet Et
    kontrollü millet vekili kime anlatıyon bunları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi