Yoğurtçu Parkı’nda yabancı teröristler!

Diyarbakır’da başlattığı ve bölge halkının ilgi göstermediği sözde adalet nöbetini İstanbul’a taşıyan HDP’ye destek, özel teröristlerden geldi.

GİRİŞ 05.08.2017 11:57 GÜNCELLEME 05.08.2017 12:09
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

HDP, terör örgütü PKK’ya verdikleri destek nedeniyle tutuklanan eş başkanlar ve milletvekilleri için başlattığı sözde adalet nöbetini İstanbul’a taşıdı. Diyarbakır’da halktan beklediği desteği bulamayan HDP’liler, sözde vicdan ve adalet eylemi için Yoğurtçu Parkı’nı seçti.

Buradaki eylemlere de halktan destek gelmezken, HDP’li vekilleri özel olarak ziyaret eden isimler dikkat çekti. Adeta ajanların cirit attığı Yoğurtçu Parkı’nda, HDP’lileri ziyaret edenler arasında, Norveç, ABD ve İsrail’den isimler bulunuyor.

ÜÇ FARKLI HESABI VAR

Bu ziyaretçiler arasında en dikkat çekeni Norveç pasaportlu Keko Serhan. Sosyal medya hesabı Facebook’ta üç farklı profili bulunan Keko Serhan’ın, terör örgütünü öven paylaşımları ile HDP paylaşımları dikkat çekiyor. Keko Serhan’ın sosyal medya hesaplarından birinde, iş kısmında Norveç Sendikalar Konfederasyonu’nda çalıştığı yazıyor. Fotoğrafları incelendiğinde ise Serhan’ın Irak’ın kuzeyine sık sık gittiği ve Norveç’te lüks bir hayat yaşadığı anlaşılıyor.



İKİ ABD’Lİ BİR İSRAİLLİ

HDP’yi Yoğurtçu Parkı’nda ziyaret eden diğer isimler arasında 2 ABD pasaportlu ve 1 İsrail asıllı Ürdün pasaportlu kişi de bulunuyor. İsrail asıllı Ürdün pasaportlu 42 yaşındaki George Khader ile ABD pasaportlu 26 yaşındaki Dereko Robert Uğur, HDP’li vekillerle görüştü. Bu isimlerin haricinde HDP’yi tek başına ziyaret eden 14 yaşındaki ABD pasaportlu çocuk dikkat çekti.

ABD’DE PKK EYLEMCİSİ

HDP'lilerle İstanbul’da görüşen 26 yaşındaki Dereko R. Uğur’un, PKK-PYD’nin Kaliforniya eyaletindeki San Francisco şehrinde düzenlenen terör gösterilerinde boy gösterdiği belirlendi. Terör destekçisi Dereko Uğur’un sosyal medya hesabında,

tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve terör örgütü PKK-PYD’nin kıyafetleri ile fotoğrafları olduğu da görüldü.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 145
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    iç dış hainler el ele hainliklerini her fırsatta gösteriyorlar.göstersinler bilelim.tedbirimizi alalım
    Cevapla
  • Aspirin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu çapulcularamı kalmış mübarek vatan
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bunlara destek için ankaradan diyarbakıra yürür şimdi
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    eeee tamam anladık da. neden hala gelebiliyorlar. neden gelmeye cüret edemeyecek şekilde canları yanmıyor
    Cevapla
  • Giz 6 yıl önce Şikayet Et
    hdp li bilinenlerin elebaşı ermeni. bittabi dindaşları ajanlar da yanlarında. şükür ki devlet hepsini 100 yıllık geçmişleriyle biliyor ve bir nevi serbest bırakarak bağlantıları izliyor. tabii vakti gelince de enseliyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini