Kılıçdaroğlu'ndan Almanlara: Bu kez devireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidarına 2019 yılında son vereceklerini ifade eden CHP Lideri, Avrupa'nın desteğinin de önemli olduğunu vurguladı.

Kılıçdaroğlu'ndan Almanlara: Bu kez devireceğiz
Kılıçdaroğlu'ndan Almanlara: Bu kez devireceğiz
GİRİŞ 05.08.2017 23:31 GÜNCELLEME 06.08.2017 13:02
Bu Habere 632 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da Erdoğan'ı iktidardan indirme sözü verdi.

Ülkede yayın yapan Focus dergisine konuşan Kılıçdaroğlu, Avrupa'ya adeta umut dağıttı.

"AVRUPA EMİN OLSUN"

2019 yılında Erdoğan'ı devirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden CHP Lideri, Avrupa'nın bundan emin olması gerektiğini sözlerine ekledi.

"2019'DA ERDOĞAN'DAN KURTULACAĞIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, şu açıklamaları yaptı:

2019’da Erdoğan’dan nihai olarak kurtulacağız. Demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve Erdoğan’ı iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz.

AVRUPA'DAN DESTEK İSTEDİ

AB’nin demokrasimizi güçlendirebilecek ve Avrupa standartlarının uygulanmasına yardımcı olacak her türlü katkısı önemlidir. Neticede Türkiye belli yükümlülükler üstlendi, bunları şimdi yerine getirmesi gerekiyor.

YORUMLAR 632
  • ben de haklıyım 6 yıl önce Şikayet Et
    Avupa da bizim iyiliğimizi istiyordu ya! Şimdiye kadar Avrupa'ya güvenen destek görmüş mü ki sen göreceksin. Avrupalılar sonu gelmez hırsları nedeniyle bütün dünyayı yeseler doymazlar. Eğer birşey yapıyorlarsa sadece kendi menfaatleri için yaparlar. Demek ki chpnin iktidara gelmesi Avrupanın işine geliyor. Avrupanın işine gelen de bizim işimize gelmez. Hesap bu kadar basit. Kusura bakma.
    Cevapla
  • kemall 6 yıl önce Şikayet Et
    Değil avrupayı dünyayı yanına alsan deviremezsin koçum, Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
    Cevapla
  • Mikdat 6 yıl önce Şikayet Et
    Deviremeyeceğini bildiği halde böyle diyor uyanık CHP'de ömrünü uzatmak için hiç olmazsa 2019'a kadar genel müdür kalmak istiyor vah zavallı vahh!
    Cevapla
  • AKHİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye düşman bütün çevrelerle işbirliğine hazır bir şahıs.Sıfatı muhalefet partisi lideri.Oy oranı %25. Ne denir bilmiyorum?Aklıma vatanımız için söylenen "Üç yanı denizlerle dört yanı hainlerle çevrili" sözü geldi.Tabi konumuzla alakası yok.
    Cevapla
  • Dervaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ab hizmetkarı hainler Allah size fırsat vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?