Hükümetten, Kılıçdaroğlu'na ilk tepki

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da yayınlanan bir dergiye verdiği röportaja ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hükümetten, Kılıçdaroğlu'na ilk tepki
Hükümetten, Kılıçdaroğlu'na ilk tepki
GİRİŞ 06.08.2017 09:05 GÜNCELLEME 06.08.2017 09:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da yayınlanan bir dergiye verdiği  röportaja ilişkin, "Bu sözlerin düzeltilmesi lazım. Bu sözler doğru sözler  değildir, gerçeği yansıtmamaktadır. Hele hele Türkiye'de bunu ana muhalefetin  başında olan bir kişinin böyle bir ifadede bulunması doğru değildir. Bu siyaseten  de doğru değildir. Düzelteceğini ümit ediyoruz." dedi. 
 
Kurtulmuş, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde düzenlenen Şahinbey  Parkı'nın açılışından önce gazetecilerin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun  Almanya'da yayınlanan bir dergiye verdiği röportaja ilişkin soruları üzerine, Türkiye hakkında uzun süredir olumsuz algı operasyonları yürütüldüğünü  belirterek, bunun, yurt dışında devam ettiğini ifade etti.
 
Bakan Kurtulmuş, "Ne yazık ki bunlarda bu olumsuz algı operasyonunu  bir parçası olarak görülüyor. Türkiye son derece güvenli bir yerdir. Her hangi  bir şekilde Türkiye'yi güvensiz bir ülke olarak tanımlamak büyük bir talihsizlik  ve büyük bir haksızlıktır. Türkiye bunu hak etmiyor. Hele ki Türkiye'nin içinden  bu sözlerin söylenmesi doğru değildir." diye konuştu. 

'EN AZ BERLİN, PARİS KADAR GÜVENLİDİR'
 
"Türkiye'nin her şehri İstanbul'u, Antalya'sı, Çanakkale'si en az  Berlin, Paris Londra kadar güvenlidir." diyen Numan Kurtulmuş, sözlerini şöyle  sürdürdü:
 
"Dolayısıyla Türkiye'nin güvensiz olduğunu ifade etmek yanlıştır,  Türkiye'ye karşı haksızlıktır. Hele hele geçtiğimiz sene 2015, 2016 arasında  çeşitli vesilelerle, özellikle Ruslarla yaşanan kriz dolayısıyla gerilemiş olan  turizmimize karşı yapılmış bir darbedir. Öyle anlarız bunu. Bu sözlerin  düzeltilmesi lazım. Bu sözler doğru sözler değildir, gerçeği yansıtmamaktadır.  Hele hele Türkiye'de bunu ana muhalefetin başında olan bir kişinin böyle bir  ifadede bulunması doğru değildir. Bu siyaseten de doğru değildir. Evet muhalefet  partileri zaman zaman iktidara karşı sözler söyler. Bunları anlayışla karşılarız.  Ama Türkiye'ye karşı yapılan algı operasyonunun bir parçası olmasını asla tasvip  etmek mümkün değil, doğru değil. Düzelteceğini ümit ediyoruz. Türkiye güvenli bir  ülkedir. Herkesin rahatlıkla gelip ziyaret edebileceği, turistik amaçlarla  Türkiye'nin her köşesini dolaşabileceği bir yerdir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam nasıl bir insan ve Türkiye de siyasetçisin kendi varanına faydalı iş yapman gerekirken çocuk gibi yaptığı işler bak arın bunu dışarı gitsin
    Cevapla
  • Ünal. Gun 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemal. ,aynaya baksa haini göre cek
    Cevapla
  • Yahya Sıcak 6 yıl önce Şikayet Et
    Tükiyeyi, kendi memeleketini kötüleyen bir patti lideri kemal kılıçdar bugün FTO yu Deaşı PKK yı kuranladan Tükiye,ye karşı terör örgütünün faliyelerinin görevini devr almıştır uzun bir zamandır terör suçunu işlediği Türk halkı tarafından görülmektedir.
    Cevapla
  • Mehter 6 yıl önce Şikayet Et
    Adelet yürüşü diye kaç kö yol gitti kim kendisine ne yaptıda utanöadan güvenli degil dior nankör vatan hayini
    Cevapla
  • Turgut 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainler içerde olduktan sonra düşman aramaya gerek yokki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…