AK Parti'den 'tek tip' açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, tek tip kıyafet için "Bunun hukuki altyapısını Adalet Bakanlığımız hazırlıyor." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 09.08.2017 15:19 GÜNCELLEME 09.08.2017 17:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul  Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, beraberindeki heyetle Silivri'de görülmekte olan Harp  Akademileri Komutanlığındaki darbe faaliyetlerine ilişkin davayı izlemek üzere  Silivri'ye geldi.

Darbe davalarını sabırla takip etmek gerektiğinin altını çizen Şentop,  darbeci askerlerin yargılama sırasında propaganda unsuru kıyafet giymelerine  kesinlikle müsaade edilmemesi gerektiğini vurguladı. 

Şentop, Adalet Bakanlığının darbeci askerler için "tek tip kıyafet"  çalışması içinde olduğunu hatırlatarak, “Malumunuz, yaptıkları işten bir nevi  utanmadan iftihar etme göstergesi içerisinde bulunmaya teşebbüs edenler oldu.  Aslında bunlara müsaade edilmemesi gerekirdi. Onunla ilgili de bir soruşturma var  bildiğim kadarıyla. Özellikle darbe teşebbüsünde bulunanlarla ilgili tek tip  kıyafetin benimsenmesi yönünde bir çalışma var. Bunun hukuki altyapısını Adalet  Bakanlığımız hazırlıyor." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 1
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    her mahkuma uygulansın yaptığı suça göre sınıflandırılsın renkler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması