Erdoğan: Bağlantısı çıkarsa şaşırmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda önemli açıklamalar da bulundu.

GİRİŞ 13.08.2017 17:01 GÜNCELLEME 13.08.2017 18:02
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; 

Kuruluşundan bu güne kadar Antalya'da Ak Parti teşkilatlarımızda görev yapmış tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara Rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum.

Yarın partimizin 16. kuruluş yıl dönümü. 2001 yılında çıktığımız ülkemize ve milletimize hizmet yolcuğunda 15 yılı iktidar olmak üzere başarıyla şanla şerefle dolu tam 16 yılı geride bırakıyoruz.

Bir zamanlar Taksim Meydanı'na 4 ayaklı koysam seçtiririm diye siyasetçiler çıktı. Seçme de 18, seçilme de 18 olacak dedik ve bunu başardık. Yani, gencine, gençliğine kıymet veren hareket, AK Parti hareketidir.

"AYNI ÇANAKKALE GİBİ MALAZGİRT'İ DE ANACAĞIZ"

26 Ağustos'ta Malazgirt'teyiz. Tüm gençliğimizi davet ediyorum. Orada beraber olacağız ve bizler Sultan Alparslan'ın torunları olarak da o heyecanı, coşkuyu, o doğuş harekatının olduğu yerde hep beraber yaşayacağız. Bundan sonra aynen Çanakkale gibi Malazgirt'i de anacağız.

Partimiz içinde de elbette yolunu kaybedenler oldu, bazı firelerle karşılaştık. Bunların sayısı küçük...

"PARTİMİZ İÇİNDE DE YOLUNU KAYBEDENLER ELBETTE OLDU"

Allah'ın yardımı, milletimizin desteği ve dava arkadaşlarımızın metaneti ile tüm saldırıları boşa çıkardık. Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Milletvekillerinden, belediye başkanlarından, teşkilat mensuplarından bazı firelerle elbette karşılaştık fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğünü dikkate aldığımızda bunların sayısı ve oranı çok küçük.

"ZAMAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Bugün burada genişletilmiş bir il divanı yapıyoruz. Çünkü, artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin adımını atıyoruz. 2019'un Mart'ında bir yerel seçim yapacağız. Ardından Kasım'ında bir parlamento seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapacağız. Buna çok kararlı hazırlanmak durumunda değil miyiz? Zaman kaybına tahammülümüz yok. Durman yok, yola devam. 

19 ilçe ve büyükşehir hep birlikte inşallah tüm bu ilçeleri, mahalleleri ile, sokakları ile sandık esaslı olarak taramaya var mıyız? Sağolasınız.

AZ ÖNCE EREN'İN ANNESİYLE GÖRÜŞTÜM

Az önce Eren'in annesiyle görüştüm. Eren 13 kardeş.  Ayşe hanımın 13 evladı vardı 1 tanesi de Eren'di. Bana dedi ki, "Siz en az 3 dediğiniz zaman ben yanlış mı yaptım diye düşündüm" dedi. Dedim, "Olur mu, cenneti 13 evladınla teminat altına aldın" 

Yıldız Eren gibi her şehidimizin ta kendisi. Bir şehidimizin düşüşü yıldızımızın düşüşü gibidir. 3. Tek vatan. Tek vatanda parçalanmak, böyle bir şey mümkün mü? Buna teşebbüs edenlere bu toprakları mezar yaptık. Onların inlerine girdik mi? Girdik. Hala da girmeye devam ediyoruz. Bu ülkeyi bölmeyi gayret edenlere bu toprakları yaşanmaz hale getireceğiz. Bu kriterlerin dışında kalan herkes defoludur, yorulmuştur, yolunu kaybetmiştir. Bu büyük yapıyı, bu büyük ekibi ahenkle çalıştırma imkanından mahrum kalırız. Ben bugün Antalya'ya teşekkür ediyorum. Böyle bir il divanı toplantısına 3 günde hazırlanan Antalya teşkilatımızı tebrik ediyorum. Ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla 2019'un mahalli seçimlerinde görülmemiş bir oy potansiyeliyle yola devam edeceğiz. 

HEMEN KAPININ ÖNÜNE KOYALIM

Dünyanın ve Türkiye'nin hızla değiştiği bir dönemde, AK Parti'yi durağanlığa mahkum etmeye hakkımız yoktur. Partiyi sırtlayıp götürmek yerine, partinin sırtına binmeye çalışanları kenara itmek milletimize karşı sorumluluğumuz. FETÖ ile bağlantısı olanları hemen bildirin. Anında kapıya koymaya hazırız, onlar bu ümmeti böldüler.

Davası, yüreğinde ümmet aşkı, kafasında proje bulunmayan, ilkelerimize bağlı olmayan hiç kimse AK Parti'de yönetici konumuna gelemez, bu böyle biline. Şimdi de bu bayrak yarışında görevinde devredecek arkadaşlara teşekkür ediyorum, yeni görev alacak arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum.

ANTALYALILARA YENİ HAVALİMANI MÜJDESİ

Antalya'ya 3. havalimanı hazırlığı içerisindeyiz. Yıl sonuna kadarinşasına başlayacağız. Antalya'yı otobanla Afyonkarahisar ve Alanya istikametine bağlayacak bir projeyi hayata geçiriyoruz. 

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİ

Kılıçdaroğlu'nun Alman medyasına Türkiye'ye şikayet eden sözleri

Ana muhalefet partisinin başındaki şahıs, Alman dergisine röportaj veriyor. Normal şartlarda bir siyasetçi, böyle bir imkanı ülkesinin faydasına kullanır.

Bizim ana muhalefet partisinin başındaki zat ne yapıyor, Türkiye'yi Alman medyasına şikayet ediyor. Öyle bir şikayet ediyor ki, Alman yatırımcılar da, turistler de Türkiye'ye gelmesin diye bangır bangır bağırıyor. 

Neymiş efendim? Türkiye'de kimsenin can ve mal güvenliği yokmuş. Önce sözlerini inkar etmeye çalıştı, sonra 'ben bunları her yerde söylüyorum' diyerek işin içinden sıyrılmaya kalkıştı. Yazıklar olsun. Ekmeğini yediği, suyunu içtiği, milletvekiliyle emekli olarak maaş aldığı devleti ve ülkesine böyle bir ihaneti yapabilen zata ne desek boştur. Ankara'dan İstanbul'a yürüdü değil mi? Sözde adalet yürüyüşü yaptı. Peki, o yürüyüşü 29 gün yaparken, onun yol güvenliğini kim sağladı? Bu hükümet sağladı. Bunların derdi ülkeyi karıştırmak. 

KILIÇDAROĞLU'NUN BAĞLANTISI ÇIKABİLİR

İçerideki zatla ilgili soruşturma kendisine uzanacak diye korkuyor. İçerideki zatla Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın. 'Buradan çıktım çıktım, çıkmadım açıklamalarda bulunacağım' diyor içerideki zat.

YORUMLAR 62
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    fetönün mit tırları kumpasını kim yaptı hepsi chp li birisi chp vekili fetönün siyasi sözcülüğünü kim yapıyor chp ve kemal kılıçdaroğlu kemal kılıçdaroğlu, gürsel tekin gibi şahsiyetler kripto fetöcü acilen savcılık talimatıyla içeri alınıp bağlantıları incelenmelidir. Yarın geç olabilir
    Cevapla
  • zengin memur 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl kişi başına düşen milli gelir 9500 dolar civarında 2 çocuklu bir memur için bu 134520tl olmalı bir memurun maaşı ortalama 3 bin lira dan 36 binlara eder yıllık nerde benm 98520liram sanırım bu %3 geldiğinde paralarıma kavuşacağım
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    İDAM yasası çıkmasını istiyorum
    Cevapla
  • YAŞLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu durmadan dış düşmanlarımızla sürekli görüşüyor.Mutlaka devletin bilgilerini sızdırıyordur.ingiliz demiyor alman demiyor,her önüne gelen bir şeyler fısıldıyor.kendsine sorarmısınız.Hani TÜRKİYE CUMHUR YETİ bütün medeniyetlerin üzerindedir.ne oldu sana.uzaktan aldığın komutlarla mı çalışıyorsun? Lütfen bu adama dikkat edelim.
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana uzun ömürler versin gerisi kolay REİS. Vatana ihanet edenlerin de belasını versin inşaallah. Dua ve niyazlarımızla bütün alem-i İslam arkandayız, sakın ha umutsuzluğa kapılma, durmak yok sonu kutlu olan bu hedefte sana yoldaşız.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Amiiiiiin amiiin amiiiin Kardeşim adın gibi mertçe bir yorum yapmışsın.... Yazdıklarının hepsine katılıyor ve sonuna kadar desteklliyorum inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi