Bahçeli yarın basın toplantısı düzenleyecek

Son olarak Koray Aydın'ın MHP'den ayrılarak Meral Akşener'in yanına geçmesinin ardından, Bahçeli yarın basın toplantısı düzenleyecek.

Bahçeli yarın basın toplantısı düzenleyecek
Bahçeli yarın basın toplantısı düzenleyecek
GİRİŞ 23.08.2017 15:10 GÜNCELLEME 23.08.2017 15:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gündeme ilişkin değerlendirmelerini Twitter'daki kişisel sayfası üzerinden veya düzenlediği basın toplantıları ile MHP Grup Toplantısı'nda yapan Devlet Bahçeli 17 Ağustos'tan bu yana sessizliğini koruyordu.

YARIN BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Yaklaşık 1 haftadır sessiz olan MHP Lideri, yarın saat 11:00'de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde basın mensuplarının karşına geçecek ve gündeme dair açıklamalar yapacak, soruları cevaplayacak.

GÜNDEM KORAY AYDIN

Bahçeli'nin yarınki basın toplantısında, MHP'den ayrılarak Meral Akşener'in yeni parti oluşumuna katılan ve bu sabah "Merak Akşener 2019'da Cumhurbaşkanı adayı olacak" diyerek dikkatleri çeken Koray Aydın, hakkında açıklama yapması bekleniyor.

"CEMAATÇİLER DESTEKLİYOR" DEMİŞTİ

Öte yandan Aydın geçtiğimiz yıl MHP'den ayrılmış, ancak muhalif kesimle birlikte hareket etmeyerek tek başına adaylığını açıklamış ve "Cemaatçiler Meral Akşener'i destekliyor." demişti.

YORUMLAR 13
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli istfa ediyorum demeni bekleriz
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Akp li arkadaşlar Bahçeli yi seviyorsunuz ama oy vermiyorsunuz.. Sonuç olarak Bahçeli baraj altında kalınca AKP ye yarayacak sanıyorsunuz ama Bahçeli giderse AKP de biter demedi demeyin
    Cevapla
  • memur 6 yıl önce Şikayet Et
    memur maaşlarına verilen zamdan sonra bahçeli bana bi sevimli gözükmeye başladı.
    Cevapla
  • doğruları konuşan 6 yıl önce Şikayet Et
    belli ki tutuştu Devlet Bahçeli. MHP banko baraj altında artık. Referandum'da "Hayır" veren MHP'lilerden bir tanesi Bahçeli'ye artık oy vermez. Ve AK Partililer sever, ama onlar da oy vermez herhalde.
    Cevapla
  • YOZGATLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Muhsinde Başbuğla yollarını ayırmıştı. Sonu malum. Bizim bir sözümüz var ( TAŞ YERİNDE AĞIRDIR). Oynamaya görsün. Kül olur ,kaybolur. Bunlar da kaybolur kimse tanımaz. Ama davayı taşıyacak çok yiğitler var. Zaman birlik zamanı. Yaşımız ilerledi,hiçbir karşılık beklemeden hizmet ettik,gocunmadık. Ama sırtımıza basarak buraya gelenlerin ihanetinide değerlendiririz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!