Kılıçdaroğlu'ndan 'kurultay' uyarısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağan kurultay süreciyle ilgili kurmaylara uyarıda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan 'kurultay' uyarısı
Kılıçdaroğlu'ndan 'kurultay' uyarısı
GİRİŞ 07.09.2017 10:30 GÜNCELLEME 07.09.2017 10:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP’de Kurban Bayramı tatili nedeniyle ara verilen olağan kurultay süreci için yeniden çalışmalar başladı. Pazar günü mahalle delegelerinin seçimiyle başlayacak olağan kurultay sürecinde gözler; kurultaya en fazla delegeyi gönderen İstanbul, Ankara ve İzmir'de olacak.

"KAVGA YOK"

CHP lideri MYK toplantısında 10 Eylül'de başlayacak olağan kurultay süreci hakkında kurmaylarına "kavga yok" mesajı verdi.

"DIŞARIYA AÇIK İŞLER YAPIN"

CHP lideri, mahalle delege seçimleri ile başlayacak kurultay takvimine ilişkin olarak "parti için önemli bir sürecin başlayacağını" belirten Kılıçdaroğlu, "Tüm enerjiyi parti içine harcamayın, dışarıya açık işler yapın. Parti içi tartışmalar başlamasına ve büyümesine izin vermeyin." talimatı verdi.

Toplantıda son dönemde gerilen Türkiye-Almanya ilişkileri de ele alındı.

YORUMLAR 4
  • göktürk 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten yaptığınız her iş dışarıya ülke için değil bence dışarı açılın ve orada kalın içeri girmeyin
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    niye uğraşıyım kemal zaten seçileceksin. bütün elemanlarını yerleştirdin demokratik bir şekilde. niyeee seçilemeyeceksin?
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha fazla PKK yı sevin mi demek istiyor anlayamadım sende bir Tanrıkuluvar sen önce ona ayar ver KK , PKK senin partiyin Milletvekili tarafından çok ama çok seviliyor
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bu chp lideri kemal kılıçtaroğlu bütün chp lilerin türkiye ve türk ulusu düşmanı törör fetö türkiye düşmanı yanlısı olmasını canigönülden istiyor.chp lilerin içinde vatansever perver türk ulusunu türkmilletini seven milliyerci cok chpli vardır elbet.bu chp lideri kemel kılıçtaroğlunun sözlerini tutarak türkiye düşmanlığı türk ulusu düşmanlığı türkiye alehine faliyette bulunmayan vatan sever perver kişiler vardır elbet.galip olan allahtır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi