Erdoğan: Talimatı verdim, konuşturulmayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili Belediye Meclis üyesine saygısızca ifadeler kullanan Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan'ın, 18 Mart törenlerinde konuşturulmayacağını açıkladı.

GİRİŞ 13.10.2017 12:58 GÜNCELLEME 13.10.2017 12:58
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada gündem dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun suçlamalarına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede değil, ülkenin dışında da Kılıçdaroğllarının adedi çok fazla. Bir yandan silahlı kuvvetlerimizin sınır ötesine çıkmasına evet diyeceksin, 9 dakika sonra İdlib’de olanların sorumlusu Erdoğan diyeceksin. Ya sen ne cahil adamsın ya. Böyle bir mantık mı olur?" ifadelerini kullandı.



CHP'LİLERE İÇKİ TEPKİSİ

Erdoğan CHP'lilerin içki skandalına da değinerek şunları söyledi;

"Zaten bakıyorsun yanında taşıdığı adamların her biri bir alem. Çanakkale’de bütün o kabristanlıkların olduğu bölgede hepsi… Ya siz burada bir eğitime geldiniz. Önce kendinizin bir eğitime ihtiyacı var ya. Yahu 24 saat 48 saat sabredin ya. İçmeyin sonra için. Burası kabristanlık ya. Bunu bile yapamadılar. Bu şehitler bunlar için mi şehadet şerbetini içtiler? Kahrediyorlar, ben buna inanıyorum. Niye? Bizim arkamızdan böyle bir nesil gelecek diye.

ANAKRONİK MUHALEFET PARTİSİ

En anakronik ana muhalefet partisine sahibiz. Tüm kadroları, yabancı devletlerden terör örgütlerine kadar tüm aktörlerin yanındadır. Sözde adalet yürüyüşü yapıyorlar, terör örgütü mensupları ve onlarla beraber olanlarla birlikte. Başımıza adeta, FETÖ'nün şakirti, PKK'nın yoldaşı, AB'nin 5. kolu kesildiler. 

BEYEFENDİLER RAHATSIZ OLDU DİYE GERİ ADIM MI ATACAĞIZ?

Elbette biz ülkemizde kendini sosyal demokrat hisseden herkese saygı duyduk, duyuyoruz.  Bugünkü CHP ile kitaplarda okuduğumuz bazıları arasında irtibat görmüyorum. Diyor ki, "Ecevit'e sataşma". Ben Ecevit'in anlayışına sataşıyorum. Ben bu milletin temsilcilerinin, Amerika'nın başkanının tırabzana oturup kendisinin de el pençe divan durmasını kabul edemiyorum. Beyefendiler rahatsız olacak diye geri adım mı atacağız?"

TALİMATI VERDİM: KONUŞTURULMAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili Belediye Meclis üyesi Tülay Ömercioğlu'na karşı saygısızca ifadeler kullanan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a sert tepki gösterdi. Erdoğan şunları söyledi:

"Bakın şimdi Çanakkale'nin Belediye Başkanı ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Hani bunların kadınlara saygısı vardı? Seçilmiş bir meclis üyesini sesini kes, çık konuşma... Sen bunu nasıl dersin? Sen bunu mu yaptın? 18 Mart geliyor. Ben şimdiden talimatı verdim. Bu belediye başkanını 18 Mart'ta Çanakkale törenlerinde konuşturmayacaksınız. Oradaki düzenlemenin faili hükümettir. Havalimanına gelip karşılama bizi. Önce demokrasi terbiyesini bilmen lazım! Kalkıp da orada bir hanımefendiye sen bu şekilde saygısızlık yaparsan, onu salondan kovarsan, kusura bakma biz de sizi kovulması gereken yerden kovarız."

YORUMLAR 53
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Helâl
    Cevapla
  • Emir 6 yıl önce Şikayet Et
    CB Belediye Başkanı nı Muhatap almamalı. Altındaki Kişiler konuşmalıdır.
    Cevapla
  • Daver Bey 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğluu ve ekibi bu ülkenin başının en büyük belasıdır.
    Cevapla
  • karasulu vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    masaAllah budur Musluman durusu
    Cevapla
  • Ahmet A. 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis adamsın adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!