Keşan'da MHP'den 88 istifa

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde aralarında görevden alınan MHP eski İlçe Başkanı Doğuş Şimşek ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 88 kişi, partilerinden istifa etti.

GİRİŞ 23.10.2017 09:46 GÜNCELLEME 23.10.2017 10:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP Keşen eski ilçe başkanı Doğuş Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerle birlikte 88 kişi, Şehitlik Anıtı'nda düzenlenen basın toplantısıyla MHP'den istifa ettiklerini açıkladı. Açıklamayı MHP Genel Merkezi tarafından 2014 yılında görevden alınan eski başkan Doğuş Şimşek yaptı.

Şimşek, siyasi ve politik kimliklerini MHP ile özdeşleştirmiş, aidiyetini ve mensubiyetini hukuki tanımlamalara bağlı kalmaksızın bu partili olarak belirlediklerini anlatırken, "Büyük bir gurur ile ilçe başkanlığı, ocak başkanlığı, ilçe yöneticiliği gibi görevlerde bulunmuş, parti üyeliğini büyük bir şeref ile taşımış Türk Milliyetçileri olarak,  partimizin son zamanlarda aldığı siyasi ve politik kararların Türk milletinin ve Türk devletinin geleceğine ağır bir tahribat yarattığı kaygısı içerisinde bulunmaktayız” dedi.

YORUMLAR 4
  • keMALL Karabulut 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan mhp li olmaz. daha vatan için neyin yararlı neyin zararlı olduğunu bile ayırt edemiyorlar. muhtemelen fetö nün cilalayıp siyasi parti kurmaya çalışan ablanın eteğinde arayacaklar kurtuluşu ne diyelim..
    Cevapla
  • Vatandaş soruyor 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar MHP den istifa etmişler, neden domuz gribine mi yakalanmışlar?
    Cevapla
  • pelo 6 yıl önce Şikayet Et
    yemin edrim ki bunlar gerçek mhp li değil. çürük elmalar ayıklanıyor sadece hepsi o kadar.
    Cevapla
  • okuyucu bey 6 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medya paylaşım butonlarınız chrome da çalışmıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!