CHP seçime hazırlanıyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmalarında öncelikli hedefi 16 Nisan'ın 'hayır'cı şehirleri olurken evet veren iller için çalışma yapılmayacak.

CHP seçime hazırlanıyor
CHP seçime hazırlanıyor
GİRİŞ 31.10.2017 10:07 GÜNCELLEME 31.10.2017 10:21
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçimçağrısının ardından bu konuda polemikler sürerken sandığa yönelik çalışmalara hız verdi. Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla parti teşkilatları yarın sandığa gidilecekmiş gibi kolları sıvadı.

HEDEF HAYIR'CI BÜYÜKŞEHİRLER

Hürriyet'ten Rifat Başaran'ın haberine göre, seçim öncesi CHP, öncelikle hedefine büyükşehirleri aldı.

16 Nisan referandumunda ‘Hayır’ oylarının önde çıktığı ancak belediye yönetimleri AK Parti veya MHP’de olan Ankara, İstanbul, Mersin, Antalya, Manisa, Denizli, Balıkesir gibi iller CHP’nin öncelikli hedefi olacak. Bu illere yönelik özel çalışmalar gerçekleştirilecek.

YORUMLAR 17
  • Tespit 6 yıl önce Şikayet Et
    fetönün son kalesi dhkp-chpkk
    Cevapla
  • leya 6 yıl önce Şikayet Et
    parti üyelerinin sekiz seçim kaybetmiş birisini yani kılıçdaroğlu nu ,parti başkanı olarak seçmesi chp nin iktidar olma gibi bir niyeti olmadıklarının göstergesidir ...ülkesine ve milletine zerre faydası olmayan bir partiyi bu millet onu iktidar yapmaz ilk ,önce fetö denen hainin esareti altından çıkmalıdır ..
    Cevapla
  • MİSAFİR.. 6 yıl önce Şikayet Et
    sana oy verirsem elim kırılsın
    Cevapla
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugünkü konuşmasını dinledim ve gülmekten kırıldım! Bu adam hiç kızarmadan yalan söyleme yeteneğine sahip tek varlık! Allah bunların şerinden korusun. Millet verdiği oyun tepkisini anında his etse kimse CHP ye oy vermez. Bir adamı elektrik çarpınca bir daha dokunurmu o elektrik kablosuna!
    Cevapla
  • sebebi bu 6 yıl önce Şikayet Et
    Millet CHP istedi diye hayır oyu vermedi ki.Önceden Ak Partiye oy vermiş tanıdıklarım hayır oyunu mültecilerden dolayı verdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor