Gökçek'in halefi için oylama yapılıyor

AK Parti’de Melih Gökçek’in istifa etmesi ile boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak ismin belirlenmesi için temayül yoklaması yapılıyor..

GİRİŞ 04.11.2017 13:05 GÜNCELLEME 04.11.2017 13:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için isimleri geçen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da oylarını kullandı. AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, belediye meclis üyelerine temayül yoklamasının sonuçlarını, Pazartesi günü açıklanacağını söyledi. 

CUMHURBAŞKANI MÜLAKAT YAPACAK

Geçtiğimiz yıllarda yapılan temayül yoklamalarının aksine bu yıl oy kullanacak partililerden 3 değil bir isim yazarak oy kullanmaları istendi. Oylama sonucunda öne çıkan 3 isim ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mülakat yapacağı iddiası kulislerde dolaşıyor.

'BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM'

Temayül yoklaması başlamadan önce açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Melih beye bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. AK Parti bir reform partisidir" dedi.

DEĞİŞİM TEMEL ESAS

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de konuşmasında, "Bugün burada Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayımızı belirleyecek temayül yoklaması için bir arada bulunmaktayız. AK Parti değişimi temel esas olarak kabul eder, bayrak değişimlerini bayrak inmesin diye tercih eder. Değişim dönüşüm yenilenme her zaman partimizin gündeminde olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Biz gereken adımları atmazsak milletimiz sandıkta gerekeni yapacaktır" ifadesini kullandı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 5
  • usta 6 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek'in yerini kimse dolduramaz. Gökçek gelmeden önceki Ankara'ya bakın birde şimdi bakın o zaman anlarsınız neyi kaybettiğinizi
    Cevapla
  • nafrilondra 6 yıl önce Şikayet Et
    aynigorustetimkardesim
    Cevapla
  • İlçeden olmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ankaralı olarak başkandan sonra hiçbir ilçe belediyesini bu koltukta görmek istemiyorum..lütfen yakışan bir kişi koysunlar. Ankara'yı kaldırabilecek birisi olsun..
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Gökcekin yerini herhangi biri alabilir ama ayni kaliteyle hic kimse o koltukta oturamaz
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Ak nedir? Hangi icraatı var Keçiören için de Ankara büyükşehir belediye başkanı olacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!