Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 kanuna onay!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 adet kanunu onayladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 kanuna onay!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 kanuna onay!
GİRİŞ 10.11.2017 18:46 GÜNCELLEME 10.11.2017 20:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Anayasa'nın 89'uncu maddesinin birinci fıkrası ile 104'üncü maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi uyarınca yayımlanmak üzere 10 adet kanunun Başbakanlığa gönderildiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan Kanunlar ise şöyle:

“7041 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Arnavutluk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Arasında Güvenlik İş Birliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun”

7042 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kosova Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Suçluların İadesi Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7043 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Nijer Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Güvenlik İş Birliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7044 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Bakanlar Kurulu Arasında Uluslararası Kombine Yük Taşımacılığı Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7045 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti Arasında Gemiadamlarının Eğitim, Belgelendirme ve Vardiya Tutma Standartları Uluslar arası Sözleşmesi Uyarınca Belgelerin Karşılıklı Tanınmasına İlişkin Mutabakat Zaptı ile Mutabakat Zaptında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Notaların Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7046 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Fransız Cumhuriyeti Hükümeti Arasında İç Güvenlik Alanında İş Birliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7047 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile İtalya Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Başta Terörizm ve Örgütlü Suçlar Olmak Üzere Ağır Suçlarla Mücadelede İş Birliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7048 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Romanya Hükümeti Arasında Meteoroloji ve Hidroloji Alanında İş Birliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7049 sayılı "Tütün Ürünlerinin Yasadışı Ticaretini Önlemeye Yönelik Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"

7050 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Tunus Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Balıkçılık ve Su Ürünleri Alanında Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun". 

YORUMLAR 8
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadas ne cok sey biliyorda yorum yapiyor ve herseye itiraz ediyor ve memnuniyetsizlik icinde oluyorsunuz. musanin kavmine Allah'tan yiyecek geliyor nerde sarmisak mercimek diyorlar sizde aynisiniz. bu ulkelere gidilmis eskiden yapilmis anlasmalarin uzerine bu konular ilave edilmis bu konularin sonuclarinin ehemmiyetini nerden biliceksin arti hic bos duran ile calisan bir olurmu calisiyorlar ne guzel. once takdir etmeyi sukretmeyi bilmek devami icin dua etmek gerekmez mi
    Cevapla
  • Abalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayana meme yokki ağlamayana olsun tam teslimiyet zihniyeti yanliş egriye egri dogruya doğru çok iyi işler yaptiklari doğru dua ettik ediyoruzdA vaziyette an itibariyle ortada gelir az gider çok ileriside hiç parlak değil .Herkese yoksa amenna zengine var sana yok diyenlede işimiz olmaz.
    Cevapla
  • Reys 6 yıl önce Şikayet Et
    ÖYP liler mağdur...
    Cevapla
  • Babakartal44 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanunlarda vatandaşın refahını yükseltecek zorluklarını kolaylaştıracak ne var ki.Bu protokolleri bilsek ne olur bilmesek ne?? EN ÖNEMLISİ VATAN HAİNLERI TERÖRİSTLER KATİLLER VE TECAVÜZCULER İCİN İDAM KARARI N E R E D E !!!
    Cevapla
  • ahiretvar 6 yıl önce Şikayet Et
    daha önce erbakanin yanindayken baska seyler söylüyordu yaziyordu kansiz cansiz falan hapis bile yatmisti hayat ne garip degilmi ,, dün bitti bu gün var ya yarin
    Cevapla
  • evet_isyan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım, lütfen biraz uyu dinlen, çok yükleniyorsun kendine hızlı yaşlanıyorsun. Allah ecrini sevabını verir inşallah ama etrafındakileri artık sadece seni onaylayanlardan değil, dürüst işbilir adamlardan seç biraz da onlar yorulsun. Araba camına kadar sana geliyorsa vay o kadroya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti