Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2019 talimatı!

4,5 milyon kadını üye olarak saflarında toplayan AK Parti’de kadınlara Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 2019 talimatı geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2019 talimatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2019 talimatı!
GİRİŞ 15.11.2017 12:15 GÜNCELLEME 15.11.2017 12:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kadın Kolları’nın çalışmalarından ve hizmetlerinden memnun olduğunu söyleyen Erdoğan hizmetlerin sayısı kadar niteliğini de vurgulayıp, “Kemiyet ile keyfiyeti mezcetmeliyiz” ifadesini kullandı. Bu ifade ‘2019’a 2K talimatı’ olarak formüle edildi.

Erdoğan, geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılarak kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıda üç saat kalan Erdoğan, 2019 hedeflerinin yakalanması için kadınlara önemli görevler düştüğü belirterek, “Siyaset toplumun yarısı ile yürütülecek bir iş değil. Kadın Kolları önemli bir gücümüz. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı her seçimde güçlü şekilde yol aldı. bugün hiçbir siyasi partide böyle bir güç yok. AK Parti Kadın Kolları teşkilatı ülkemizin en büyük kadın hareketidir” ifadesini kullandı. Kadınların AK Partinin girdiği her sandıktan zaferle çıkmasında önemli rolü olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Kadın Kollarımızın partimizi 2019’a da en güzel şekilde sırtlayacağına inanıyorum. Takındıkları tavır ve bilge kişilikleri ile AK Kadınlar başarının ne olduğunu açık ve net olarak gösterecek” dedi.

YENİ KADROLARA TİTİZ ÇALIŞMA

Diğer yandan AK Parti Kadın Kolları kongreleri de devam ediyor. Genel Merkez’de mülakatlar sürüyor. Yönetimler, yedek yönetimler, mahallelerde ve komisyonlarda görev yapacak isimler tek tek titiz bir çalışmayla tespit ediliyor.

5 ARALIK’TA MESAJ VERECEK

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 83. yıldönümü olan 5 Aralık’ta AK Parti Kadın Kolları önemli bir organizasyona imza atıyor. ATO Congresium’da gerçekleştirecek kadın şurasında Erdoğan’ın da konuşması bekleniyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 7
  • kuran müslümanı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadınları eve hapsetmeyi savunan zihniyetin islamla ilgisi olmadığı gibi gericiliğin ve yobazlığın tezahürüdür.Kuran ışığında değil rivayetlerle yaşayanların hezeyanlarıdır.Türk kadını avrat değil hatundur gerektiğinde tomris hatun gibi yönetir kara fatma gibi cepheye gider albay songül yakut gibi şerefiyle yaşayıp şehit olur.kadının yeri evdir diyen adam bilirmi şu kullandığı bilgisayarın günümüzdeki hale gelmesini sağlayan kodları yazanlardan birinin kadın olduğunu?Bilse zaten cahil olmaz.Onun için önemli olan kabağı sevmeyen mürted olur tartışmasıdır.osmanlıyıda bu yobazlık yıkmıştır.taküyiddin rasathanesini meleklerin bacaklarına bakılır diye yaktılar.
    Cevapla
  • Dost 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşıldı cehape her yerde cehapedir rumuzu islama uydursa bile..
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın devlet büyüğüm sizi severim başarılı bir politika izliyorsunuz özellikle dış siyasetteki rolünüz takdire şayan ancak muhafazakar yönünüzü siyasetin ve iş hayatının içine kadınları bulaştırmamakla da göstermiş olsanız anne evlad baba üçgeninin kısaca manen güçlü aile oluşturma çabasını sizde görsek bozulan şu toplum belki felahe erecek.Maneviyata aç şu yeni nesil.Ruhlar aç.Nefisler azdırıldı.Kim mi yaptı belki yasalar belki batı çılgınlığı hevesat moda vs.Lütfen düzeltin.Ar namus haya edep öğretilmesi lazım cemiyete bu ilk şiarınız olsun.Bunu sağlayın.2.cihanda mesut olursunuz.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadının yeri evidir şeriaten görevi eşine itaat çocuklarının mürebbiyesidir onları çalışma hayatına koymak erkeklere has işleri onlara vasfetmek cemiyetin nizamını bozduğu gibi aslolan vazifelerinde ihmale sevkeder yanısıra birtakım menfilere alet etmek onları meta gibi görmek değildir islamdaki yerleri...Īslam onları geleceğin fatihlerini yavuzlarını yetiştirmek için bulunmaları gereken mekanı göstermiştir.Bu çılgın asırda onları evlerinde görmeliyiz çarşı sokak ve pazarlarda değil...
    Cevapla
  • nevzat 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada eşinin doğumu için kapı kapı kadın doktor ara.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 6 yıl önce Şikayet Et
    islamın emrettiği gibi davranın gerisini istemiyoruz.avrupa ve batının çökmüş kanunlarını fuhuş-hırsızlık serbest kanunlarını istemiyoruz.adamcılık adam kayırma islam asla sevmez buna dikkat edin yeni terör yasası istiyoruz yeni anayasa istiyoruz emeklilik kanunu girişteki kanun ne ise o geçerli olsun emeklilikte 8-10 yıl uzatma gecikme acilen yarıya indirilsin
    Cevapla
  • Ceddi Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadınların aktif bir şekilde erkekler beraber siyaset yapması yani toplantılar vs vs bunlar tam fitne ve günah batağı ama bunu ne zaman anlayacağız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha