Erdoğan, Kars'ta sinyali verdi! İndirim geliyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti. Erdoğan Kars'ta uçak biletlerinin ucuzlayacağının sinyalini verdi.

GİRİŞ 02.12.2017 13:44 GÜNCELLEME 02.12.2017 15:16
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.Kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim sizden bir ricam var: 2019 farklı bir yıl, öyle mi? 2019'un Mart'ında yerel seçimleri yapacağız. Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin seçimi var. Bunun için ne yapacağız? Şimdiden başlayıp Mart ve Kasım'a kadar çalışacağız. Bizim Rabia'mız var" dedi.



1 HAFTADA 100 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir hafta içinde 100 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirerek şöyle konuştu: "Eğer bu ülkeyi bölmeye gayret etmeye devam ederlerse, bu 100'ler 200 olacaktır, 300 olacaktır, bin olacaktır. Benim milletimin huzuru, refahına kimse kastetmeye gayret etmesin. Biz milletimizin birliği için varız. Onun için ben şimdi size bir şey söyleyeceğim. Çünkü 7 Haziran'da bundan biraz üzülmüştük hatırlayın. Sonra 1 Kasım'da Bu telafi edildi ama şimdi diyorum ki hey Kars serhat şehri Kars hazır olun bir olacağız iri olacağız diri olacağız kardeş olacağız hep beraber Türkiye olacağız" dedi.

İNDİRİM MÜJDESİ

Erdoğan Kars'a yapılan THY seferlerinin ucuzlayacağı sözünü aldığını da söyledi. Uçak bileti fiyatlarından şikaye olduğunu belirten Erdoğan şöyle konuştu: "Şimdi ben otobüsten kente gelirken Vali bey kulağıma şöyle bir fısıldadı. Onun üzerine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı na dedim ki 'Bak böyle böyle burada uçak fiyatları pahalıymış. Yaz kış bayağı değişiyormuş.' Bundan dolayı şu anda talepte artmış hele hele Sarıkamış bayağı hareketlenmiş. Şimdi bu şehitler diyarına 'Hadi bakalım' dedik. 'Artık fiyatları da şöyle bir gözden geçirerek indirin' dedik. Sağ olsun Başkan da 'Hemen ben yönetimi toplayacağım bunu gözden geçireceğiz ve bunun değerlendirmesini de inşallah yapacağız' dedi İnşallah biz de bunu takip edeceğiz."

YORUMLAR 20
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    36 yaşındayım hiç uçağa binmedim bundan sonrada binmesemde olur bize 2019 daki seçimden bahsetmesin askari ücret 2018 ne olacak onu söylesinler tlnin dolar karşısında erdiği bu günlerde insanların alım gücünün bitip tükendiği gerçeğini ne zaman görme zahmetinde bulunacağını anlatsın
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    İndirimler yapılıyor? ve bu İndirimler Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde ilk olacak.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Temel ihtiyaçlar çok arttı 20den aşağı çay 32den aşağı tereyağı kalmadı.bunlar indirime girmeli uçakta rekabet var ucuz zaten
    Cevapla
  • safiye ozturk 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • T akbulut 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben oyum sonuna kadar r tayyip erdogan gerisi hikaye
    Cevapla
  • fxfocus 6 yıl önce Şikayet Et
    2002 de zenginler binerdi şimdi otobüsten ucuz.
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Dahada indirim gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı