BBP binasındaki patlamayla ilgili yeni gelişme!

BBP Genel Merkez binasındaki yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi konusunda gerekli örneklerin alındığı, olaya ilişkin bilirkişi raporlarının isteneceği belirtildi.

BBP binasındaki patlamayla ilgili yeni gelişme!
BBP binasındaki patlamayla ilgili yeni gelişme!
GİRİŞ 06.01.2018 00:55 GÜNCELLEME 06.01.2018 01:00

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi'ndeki çıkan yangın ile ilgili soruşturma derinleşiyor.

Emniyet ekipleri, Genel Merkezde yaptıkları 3 saatlik inceleme sonrası patlayan klimayı savcılık kararı ile alarak tekrar incelenmesi için kriminal daireye götürdü. Ayrıca, olaya ilişkin bilirkişi raporlarının da isteneceği belirtildi.

Yenimahalle Gazi Mahallesi Silahtar Caddesi'nde bulunan 4 katlı Büyük Birlik Partisi Genel Merkez binasında Genel Başkan Mustafa Destici'nin başkanlığında toplantı yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle klimanın patlaması sonrası yangın çıkmıştı. Çıkan yangında ise Destici'nin Özel Kalem Müdürü Özcan Ünal ile koruma polisi Fatih Demet etkilenmişti.

KLİMA SAVCILIK KARARIYLA KRİMİNAL DAİREYE GÖTÜRÜLDÜ

Emniyet Olay Yeri İnceleme Ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için akşam saatlerinde patlama yerinde incelemelerde bulundu. Olay yerinde 3 saatlik bir çalışmanın ardından ekipler yeni bulgular ile klimayı savcılık kararıyla kriminal daireye götürdü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance