Erdoğan'dan flaş 'Zeytin Dalı' harekatı açıklaması

Cumhurbşakanı Recep Tayyip Erdoğan, TSK'nın Afrin'de yürttüğü 'Zeytin Dalı' harekatının en kısa sürede tamamlanacağını duyurdu.

GİRİŞ 21.01.2018 15:07 GÜNCELLEME 21.01.2018 16:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın Afrin'de yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Afrin'deki PYD terör örgütünün YPG'nin DAEŞ'in nasıl kaçtığını görüyorum. Onlar kaçacak, bizler hep birlikte kovalayacağız. Kütahya'da operasyon fiilen başladı demiştim. Şimdi kara harekatı devam ediyor.Şu anda Mehmetçiğimizin Rabbim yardımcısı olsun. Özgür Suriye Ordusu’nun Rabbim yardımcısı olsun. Polisimizin, güvenlik güçlerimizin, korucularımızın Rabbim yardımcısı olsun. Biz de bu yola böyle devam edeceğiz. Kararlılıkla inançla devam edeceğiz, geri adım atmayacağız” diye konuştu.



EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

En kısa sürede bu operasyonu tamamlayacaklarına dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi:

Havada, karada, cephede Mehmetçiğimizi dualarınızda yalnız bırakmayın. Özgür Suriye Ordusu’nu yalnız bırakmayın. Tüm gece başbakan, genelkurmay başkanımızla irtibat halindeydik, görüşmedeyiz. Nerede ne oluyor, sürekli takipteyiz. İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız. Benim sizden isteğim şu. Biz Rabia’mızı unutmayalım. Bu Rabia’nın içeriği çok önemli. Burada ayrılık yok. Burada birlik var. Burada tek millet var. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Gürcü’süyle, Roman’ıyla, Boşnak ve Arnavut’u ile 80 milyon tek millet”.

YORUMLAR 7
  • Mustafa K. 6 yıl önce Şikayet Et
    bu teröristlerin oldugu bütün bölgeyi temizleyelim ABD şeytanıyla beraber. Zeytin dalı değil, erik dalı erik dalı
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın c.başkanım başlamışken en azından fıratın batısında hiç bir terör örgütü bırakmayın
    Cevapla
  • Epu 6 yıl önce Şikayet Et
    Acele etme reis...Her daim yanındayız...Sindire sindire operasyona devam...İster BMGK ister nato ister diğerleri...80 MİLYONla savaşacak askeri olan buyursun er meydanına...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    çok klasik silahlarla ayakta durmaya çalışıyoruz atomik silahlar uzun menzilli 3-4 başlıklı güdümlü silahlar şart şart şart ama milli. şimdi bu alçak fransa ile papaz olacağız bunlara güvenilmez o füze anlaşmasını iptal ederler kesin sırada ingilizler var onlarada hiç güvenmiyorum uçak yapımı bence yürümez onlarla
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah seni başımızdan eksik etmesin. Rabbim ordumuzun alemi islamın yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı