Canan Kaftancıoğlu'ndan imaj düzeltme çabaları

Canan Kaftancıoğlu çizdiği kötü imajın üstünü örtebilmek için şehit cenazelerine gitmeye başladı. Kaftancıoğlu, terör örgütü lehine paylaşımlarıyla tepki çekmişti.

Canan Kaftancıoğlu'ndan imaj düzeltme çabaları
Canan Kaftancıoğlu'ndan imaj düzeltme çabaları
GİRİŞ 28.01.2018 20:53 GÜNCELLEME 28.01.2018 20:54
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Türk milletinin hassas olduğu konulara tamamen zıt bir tutum sergileyerek tepki çekmişti.

Bu tepkilerin ardından, önce düzenlediği toplantılarda "ben öyle demek istemedim" mealinde cümleler kurması, daha sonra ise tweet atmayı bırakması dikkat çekmişti.

 

İMAJ DÜZELTME ÇALIŞMALARI: SKANDAL TWEETLERİ UNUTTURMAYA ÇALIŞTI

Son olarak "Ulan gerzekler ben oğlumu şehit olsun diye mi büyüttüm dersek oğlumuz şehit olmayabilir" cümlelerini kurmuş olan Kaftancıoğlu, şimdi şehit cenazesinde boy gösterdi.

Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan'ın 15 Temmuz Şehitler Camii'nde düzenlenen cenazesine katılan Kaftancıoğlu, burada şehidin acılı annesi Nihal Mehmethan'a sarılarak üzüntüsünü paylaştı.

YORUMLAR 111
  • Sassas 6 yıl önce Şikayet Et
    Millet olma olgunluğuna erişmemiş kafa ve şuur olarak Ülkesine yabancı olan onun rahatlığı için şehit olan kardeşlerimize hakaret edecek küçültecek cesareti kendinde bulan militanın şehit cenazesine neden aldılar onun yeri kilise cami değil oy devşirmek için bu kadarda yalakalık yapılmaz gerçi bu tip insanlar için herşey mübah
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın terörist bunu şehit cenazelerine almamak lazım
    Cevapla
  • ali ihtiyar 6 yıl önce Şikayet Et
    sen eşinin ne yediğine karışmıyonda domuz dahil bu memleketin işlerine sanki becerebilecekmiş gibi niye karışıyon
    Cevapla
  • Alii 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Mil -let Ye-meeeezz
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin vatanın şehitlerine ziyaret ve cenazesine gelmek için edep lazım-yüz lazım-utanma lazım-şeref lazım-iman lazım-vatana ihanet etmeyenler gelmesi lazım bunlar sizde yok o zaman ne yüzle gelebiliyorsunuz arka taraftan pkk ve hdp ayrıca teröriste kucak açan sizler chp zihniyeti değilmisiniz siz eşkıyaların cenazesine katılmaya layıksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi