CHP'lileri il başkanı mı zehirledi?

Ankara Spor Salonu'na getirilen döner kumanyalarının CHP'nin Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in firması Yıldız Yemek tarafından verildiği iddia edildi.

CHP'lileri il başkanı mı zehirledi?
CHP'lileri il başkanı mı zehirledi?
GİRİŞ 06.02.2018 10:15 GÜNCELLEME 06.02.2018 10:17

Dilek Güngör bugünkü yazısında 100 kişinin zehirlendiği Ankara’daki CHP kurultayını yazdı. Dilek Güngör yazısında bir de ilginç bilgi verdi” Ankara Spor Salonu'na getirilen döner kumanyalarının CHP'nin Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in firması Yıldız Yemek tarafından verildiği iddia edildi.”

Dilek Güngör'ün yazısından başlıklar şöyle;

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara'da yapılan 36. Olağan Kurultayı'nda 100 kişinin zehirlemesine neden olan döner skandalının meçhul faili aranıyor. Sağlık Bakanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı inceleme başlattı. Kurultayın yapıldığı salondan alınan numuneler laboratuvarda incelemeye alındı.

İL BAŞKANI MI ZEHİRLEDİ?

Ankara Spor Salonu'na getirilen döner kumanyalarının CHP'nin Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in firması Yıldız Yemek tarafından verildiği iddia edildi. Keskin ise kumanya dağıtımını Ankara'da faaliyet gösteren Reva Yemek isimli firmanın yaptığını öne sürdü. CHP'nin üst kadrosu ise skandalı örtmek için Ankara Spor Salonu'nun dışındaki seyyar satıcıları suçlamaya çalıştı.

CHP'nin Ankara İl Başkanı Keskin, genel merkezin bir organizasyon firmasıyla anlaştığını, onların da yemek şirketlerinden teklif aldığını anlattı. Keskin, "İl başkanı olduğum için bu işlere girmiyorum. Benim şirketimin sektörü de farklı. Organizasyon firması satın alma yapmış. Kumanyayı dağıtan firma benim değil. Reva Yemek adında bir firma olduğu söyleniyor" diye konuştu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?