CHP'de sular durulmuyor... İnce'den yeni hamle!

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bir hafta sonra CHP Genel Merkezi'ne parti içi tüzük değişikliği teklifi sunacağını belirterek, "Tüzük değişikliği teklifini 100 bin CHP'linin imzasıyla sunacağım" dedi

CHP'de sular durulmuyor... İnce'den yeni hamle!
CHP'de sular durulmuyor... İnce'den yeni hamle!
GİRİŞ 09.02.2018 16:38 GÜNCELLEME 09.02.2018 17:19
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

CHP Yalova Milletvekili İnce, cuma namazını Adapazarı merkezdeki Orhan Camii'nde kıldı. İnce, namaz sonrasında, cami bahçesinde ilçe sakinleriyle çay içerek, sohbet etti. CHP'li İnce, sohbet ettiği bir Adapazarılının paltosunu beğendiği için üzerine giyerek, denedi.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ

DHA'nın haberine göre, İnce, daha sonra CHP Sakarya İl Başkanlığı'nın önündeki parkta partililere seslendi. Bankın üzerine çıkarak, konuşan CHP'li İnce, 3 maddelik parti içi tüzük değişikliği teklifini parti genel merkezine sunacağını belirtip, şunları söyledi:

"Sakarya'dan açıklamış olayım bunu, parti yönetiminden bekliyorum; çünkü CHP'yi umut yapmak, umutları yeniden yeşertmek 80 milyona fayda sağlayacaktır. 1 hafta 10 gün bekliyorum. CHP'de tüzük değişikliği önerimi 100 bin CHP'linin imzasıyla yapacağım. 1 milyon 300 bin üyemiz var. 100 bin CHP'liden önümüzdeki günlerde başlayacağım toplamaya. 3 önerim var. Birincisi, cumhurbaşkanı adayımızı 1 milyon 300 bin üye seçsin; sandığı koyalım, onlar seçsin. İkincisi, imza rezaletini bitireceğiz. Bana yapılan imza rezaletini bitireceğiz. Üçüncü öneri de 2 seçimde partiyi 1'inci parti yapamayan başkan istifa edecek. Bunları CHP'nin tüzüğüne yerleştirdiğimizde 80 milyonun gönlüne gireceğiz. Enerjimden, duygularımdan hiçbir şey kaybetmedim, bunu başaracağız."

YORUMLAR 47
  • davut 6 yıl önce Şikayet Et
    chp de işler filan karışmadı . siz arzunuzu dile getirmişsiniz.
    Cevapla
  • Terazi 6 yıl önce Şikayet Et
    ... çook zor
    Cevapla
  • emrehan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarla değil milletin isteklerini dinleyerek bu halkın gözğne girersin kardeşim bizene chpnin iç meselelerinden
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp de hiç bir şeyin düzeleceğine inanmıyoruz. Tüm marjinalleri bünyesine toplayan bir partidir.Terörist cenazelerine katılanları tomanın önüne çıkanları gördük.
    Cevapla
  • Evlad ı Fatihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz bari sesini kesin bu terör işbirlikçilerinin. CHP'nin başında da bizden yani milli biri olsun. Atatürk'ün altı ilkesinden birinin Milliyetçilik olduğunun şuurunda olan biri olsun. Size ve hakiki CHP seçmenine güveniyoruz. Bitsin artık bu kabus ya hu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı