Başbakan: Çıkışta hazır olun gidiyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Kongresi'nde gençlerin 'Başbakan bizi Afrin'e götür' sloganlarına esprili bir cevap vererek, "Çıkışta hazır olun, gidiyoruz' dedi.

Başbakan: Çıkışta hazır olun gidiyoruz!
Başbakan: Çıkışta hazır olun gidiyoruz!
GİRİŞ 10.02.2018 14:29 GÜNCELLEME 10.02.2018 14:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Kongresi'nde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin kritik açıklamalarda bulunan Başbakan, salondaki 'Başbakan bizi Afrin'e götür' sloganlarına kayıtsız kalmayarak esprili bir cevap verdi. Başbakan gençlere 'Çıkışta hazır olun gidiyoruz' dedi. Başbakan'ın bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Zeytin Dalı harekatımız devam ediyor. Mehmetçikle beraber ÖSO'nun kahraman yiğitleri bölgenin huzuru için destanlar yazıyor. Mehmetçiğimiz hudutlarımızın güvenliği için oradalar. Terör örgütlerini ortadan kaldırmak için oradalar. İstikbalimiz için gece gündüz demeden destan yazıyorlar

BİZ AFRİN'E SAVAŞA GİTMEDİK

Bu harekatı saptırmaya çalışanlar var ama biz haklıyız ve sonuna kadar bu yolda devam edeceğiz. Biz Afrin'e savaşa gitmedik. Orada yıllardır Kürt kardeşlerimize, Türkmenlere zulmeden örgütün zulmünü bitirmek için gittik.  Sadece teröristlere karşı bir harekat yürüttüğümüzü herkes biliyor.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: UYAN ARTIK UYAN

Kılıçdaroğlu milli ve yerli olmaktan bahsediyor. Kendi silahımızı yapamıyoruz diyor.  Ey Kılıçdaroğlu sen nerede yaşıyorsun, Ortaçağda mı kaldık. Türkiye tankını da İHA'sını da yapıyor. Uyan artık uyan. Millilik ve yerlilik PKK ağzıyla konuşmakla olmaz. 

YORUMLAR 6
  • Afrin 6 yıl önce Şikayet Et
    çıkışta gittiler mi peki...?
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Asker savaşta Binali Yıldırım şov derdinde
    Cevapla
  • topyekün 6 yıl önce Şikayet Et
    afrinde sivil gözetilmemeli bu bir savaş turkiye sivillerin tahliyesi icin gereken söylemleri söylemistir.bundan sonraki sorumluluk onlari orda kalkan yapan teröristlerindir.bu sadece türkiye pkk savaşı degildir.bu türkiye israil,abd,ve diğer batili devletlerin savaşıdır.duygusallığa gerek yok afrin biran önce jetler ve obuslerle dövülüp teröristlere hareket imkanını ortadan kaldirmalı.ve dünyaya gözdağı vermelidir.artik bu savaş diriliş veya yokoluş savaşıdır.
    Cevapla
  • koçovalı idris 6 yıl önce Şikayet Et
    kendi kanallarına bakıyorum bazen afrin komple terörist aynı fikirdeyim kökten temizlenmeli
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi il kongresi?
    Cevapla
  • Gaziantepli27 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sende adamsın sayın başbakanım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!