MHP'de kaset skandalında 2. perde

12 Haziran seçimleri öncesinde MHP'yi karıştıran kaset skandalının 2'ncisi de internet sitelerine düştü. Görüntülerde +18 uyarısı dikkat çekiyor.

MHP'de kaset skandalında 2. perde
MHP'de kaset skandalında 2. perde
GİRİŞ 02.05.2011 03:52 GÜNCELLEME 02.05.2011 03:52
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

MHP'nin eski Genelbaşkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım'ın içinde olduğu ve partiden istifalarına neden olan skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi.

Çeşitli internet sitelerine düşen videoda Yıldırım ve Çobanoğlu'nun seks görüntüleri bulunuyor. Videodaki görüntülerden biri 16 yaşlarında bir kız çocuğu olduğu iddia edildi. Servis edilen videolardaki kişilerin çok sayıda kadınla birlikte çekilen görüntüleri yer alıyor.

PİSLİK 3 GELİYOR

Yayınlanan görüntüler 'Pislik 1' ve 'Pislik 2' adıyla servis edilirken videoların indirebileceği pek çok web sitesinin linki ve video sitelerinin linkleri yer alıyor. Servis edilen bilgiler içinde 'Pislik 3' geliyor deniliyor.

Görüntüler artı 18 sahneler içeriyor. Ayrıca fotoğraflar bulunuyor.

YORUMLAR 81
  • hikmet yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlık ve ahlaksızlıktan geçinmek. Allah ahlaksızların da ahlaksızlıklardan geçinenlerin de belasını versin. Onlar için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    HERKES EVİNDE KAMERA,BÖCEK ARIYOR. Milletin psikolojisi bozuldu.röngenciler heryerde.
    Cevapla
  • Hüseyin Mırık 12 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli Bunları Tanımıyor Olamaz,. Yıllarca Sn.Bahçelinin yanında siyaset yapacaklar ama bahçeli bunların ahlakı zafiyetlerini bilemeyecek kimse inanmaz,atalarımız boşuna dememişler Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyiyem, MHP nin sıkıntısı bunların açığa çıkması gerisi hiç umurlarında degildir,
    Cevapla
  • ibrahim kendibaşına 12 yıl önce Şikayet Et
    NE OLURSAN OL. Hangi partiden hangi dinden hanği mezhepten hangi ırktan hangi cemiyetten olursan ol.ELİNE,BELİNE, DİLİNE sahip olacaksın.Yoksa böyle rezil olursun üstelik bulunduğun cemiyete de leke bulaştırırsın.ALLAH cümlemizi böyle durumlardan korusun.Yusuf peygamberin hayatını okumanızı acizane tavsiye ederim.
    Cevapla
  • Tuba TAN 12 yıl önce Şikayet Et
    aman Allahım. bu ne kötü bir durum :(((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması