BBP: Destek verin PKK'yı 1 yılda bitirelim

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ''Halkımız iktidar partisine verdiği desteği ve yetkiyi BBP'ye versin, 1 yıl içinde terör diye bir şey kalmaz'' dedi.

BBP: Destek verin PKK'yı 1 yılda bitirelim
BBP: Destek verin PKK'yı 1 yılda bitirelim
GİRİŞ 21.08.2011 21:02 GÜNCELLEME 21.08.2011 21:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Destici partisinin Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Destici, ülkenin en önemli gündem maddesinin terör olduğunu ifade ederek, Türkiye'de 27 yıldır terörün bitirilememesinin sebepleri olduğunu ve yeteri kadar mücadele edilmediği için bitirilemediğini kaydetti.

Türkiye'de terörün bitirilmesini istemeyen kesimler olduğunu belirten Destici, ''Çünkü Türkiye, terör belasından kurtulsa, çok daha büyük bir devlet olacaktır. Bunu istemeyenler, Türkiye'deki terörü bitirmiyorlar. Kürtler bizim kardeşimiz, ancak PKK terör örgütü ise düşmanımız. Terörle yeterli mücadele edilerek, topyekün mücadele edilerek başa çıkılabilir. Biz Terörle Mücadele kitapçığımızı, Cumhurbaşkanına, Başbakana ve anamuhalefet partisi liderine verdik'' diye konuştu.

Halkın, iktidar partisine verdiği desteği ve yetkiyi, BBP'ye vermesi halinde Türkiye'de terörün 1 yıl içinde biteceğini de ifade eden Destici, ''Terörle mücadele konusunda Türkiye'de hiçbir şey yapılmamış. Terörün finans kaynakları kesilmemiş, sosyal alanda mücadele edilmemiş, etkin bir silahlı mücadele de sergilenmemiş. Bunlar yapılmadan terörle mücadele edildiğini iddia etmek doğru değil'' dedi.

AA

YORUMLAR 5
  • levent 12 yıl önce Şikayet Et
    Sehit ederler. Muhsin baskan pkk nin tsk emniyet yargi iliskisini cozdugu icin sehit edildi - kim pkk yi bitirmeye kalkarsa pkk nin tsk emniyet ve isadamlari icindeki isbirlikcileri tarafindan ortadan kaldiriliyot - ugur mumcu gibi cem ersever gibi
    Cevapla
  • MAHMUT ŞEVKET PAŞA 12 yıl önce Şikayet Et
    bbp. yazıcıoğlunun parti kurup ülkücüleri bolmesi ne kadar yanlışssa bu adamlarında hala o partide durması o kadar yanlış.rahmetli iyi bi insandı kimsenin buna lafı yok ama mucadele siyasala alanda parti içinde devam etmeli.
    Cevapla
  • M. Aydın 12 yıl önce Şikayet Et
    ALAT İSİM Lİ KİŞİ. Sen kimsin ki sana katılalım, yoksa 10 yılda terör örgütünü siyasallaştıran AKP li misin. sana niye gelsinler ki.... siz gidin hainler sınır kapılarında karşılayın...
    Cevapla
  • Ahmet AKAY 12 yıl önce Şikayet Et
    Be mübarek adam senin elinde sihirli değnek mi var. Be mübarek adam senin elinde sihirli değnek mi var da iktidara geçince 1 yılda bitiriyorsun bu işi bu kadar insan 30 yıldır uğraşıyor sen yoksa alemin akıllısımısın Senin amacın ne ben söyleyeyim sen de biliyorsun bu işin öyle bir yılda bitmeyeceğini ama senin derdin bazı insanları bu vaatle kanddırıp oyunu artırmak tıpkı kılıçdaroğlu gibi torbadan vaatler
    Cevapla
  • alat asim 12 yıl önce Şikayet Et
    BAK; KİMSE YORUM BİLE YAPMAMIŞ SÖYLENENE. böyle iddalar boş. gel sende katıl bize yapacağını idda et, ikna et , yapılsın. öyle pazarlamacı sistemi ile Türkiye idaresine aday olunmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki