Erdoğan yaralıları ziyaret etti

Başbakan Erdoğan, deprem bölgesine gelerek Van Devlet Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti. Yaralılarla bir süre sohbet eden Erdoğan, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Erdoğan yaralıları ziyaret etti
Erdoğan yaralıları ziyaret etti
GİRİŞ 24.10.2011 03:32 GÜNCELLEME 24.10.2011 03:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Van Devlet Hastanesindeki yaralıları ziyaret ederek bir süre sohbet etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Erdoğan, Van merkezde bazı binaların enkazında yaptığı incelemelerin ardından, Van Devlet Hastanesine geldi. Erdoğan, yaralılarla bir süre sohbet etti.

Odaları da dolaşan Erdoğan, hastaları ve hasta yakınlarını dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Erdoğan, hastane çalışanlarına da çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başbakan Erdoğan'a, kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de eşlik etti.

Erdoğan, Van merkezde arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarını izledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van merkezdeki bazı binaların enkazında sürdürülen çalışmaları izledi.

Düzenlediği basın toplantısının ardından, Kazım Karabekir Caddesi'ndeki 7 katlı binanın enkazına gelen Erdoğan, buradaki arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarını bir süre izledi, yetkililerden bilgi aldı.

Erdoğan, daha sonra başka bir binanın enkazına da girerek çalışmaları izledi.

DEPREMDEN İLK FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN >>>>

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • haşoliköyü 12 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet gazetesi. bak bu bizim başbakan yalanlarla bir yere varamazsınız
    Cevapla
  • Turgut İşleyen 12 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan. Helal olsun koçum. Adam gibi adamsın.
    Cevapla
  • GÖLGE 12 yıl önce Şikayet Et
    ...... Ne güzel bir Başbakınımız varki hemen olay yerine intikal etti ve çalışmaları orada takip ediyor. Eleştiren insanlar siz yatağınızda mışıl mışıl uyurken Başbakan bizzat oradaydı. Adama sormazlarmı Başbakan ordayken sin neredeydiniz....
    Cevapla
  • hacı murat 12 yıl önce Şikayet Et
    Gün Yardım Günüdür Arkadaş...... Bizler iki kardeş toplum bu günlerde tabiki birbirimize koşacağız, daha öncede koştuk yine koşacağız. Bu iki toplumu mermiler değil atom bombası atsalar yine ayıramazlar. Askerde ben kürt kardeşimle aynı ranzayı paylaştık yan yana yattık,şakalaştık üzüldük birbirimize yardım ettik. Hatta bazan birbirimizin nöbetini devraldık. Yani maya öyle bir tuttuki bu iki toplumu ayırmaları için fizik kurallarını alt üst etmeleri gerekirki buda imkansız. Ben bir türk olarak Allah rızası için kürt kardeşlerimi seviyorum. Onlarda bizi seviyor ama bu oyun öyle bir oyunki habille kabil olayı nasıl yaşandıysa şeytan bu olaya nasıl el attıysa buradada şeytanlar devrede. Rabbim bu toplumu inşAllah rahata kavuşturacaktır... Bol bol dua ediniz. Rabbim ölen kardeşlerimize rahmet kalanlara sağlık sıhhat ve acıları için sabır nasip etsin. Amin, ecmain....
    Cevapla
  • belgin 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarda olmaz... Başbakanı resmen vicdansız merhametsiz yaptınız. Sanki geçmiştekiler neler yapmış..o zamanda teror vardı şimdi de var. inşallah bitecek..Heleki şu deprem teröre, şehitlere neden bağlandı anlamadım..Orda bir sürü mahsum halk var..Bu kadar merhametsiz olmayın.. Rabbim katında herkes eşittir.. bunu unutmayalım..herkes bunu anlasa böyle türk, kürt ayrımı yapılmaz..Rabbim sonumuzu hayır etsin.. Ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası