MHP İstanbul'da iki katı hedefle sahaya indi!

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, ilçe başkanlarıyla birlikte 2014 seçimleri için sahaya indi.

MHP İstanbul'da iki katı hedefle sahaya indi!
MHP İstanbul'da iki katı hedefle sahaya indi!
GİRİŞ 22.12.2011 14:51 GÜNCELLEME 22.12.2011 14:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, ilçe başkanlarıyla birlikte Ortadoğu Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette İl başkanı ve İlçe başkanlarını, gazete Genel Koordinatörü Meryem Bozdağı, Genel Yayın Yönetmeni Tarık Tavadoğlu ve Yazıişleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu karşıladı.

Yaklaşın bir buçuk saat süret sohbette İl Başkanı Abdurrahman Başkan, Yerel Yönetimler ve Medya İlişkileri konusunda açıklamalar yaptı. Başkan, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için çalışmaları bugünden başlattıklarını söyledi. İlçe Başkanlarının yerel yönetimler için çok önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan, "Yaptığımız çalışmaların medyada yer bulması da büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle Ortadoğu Gazetesi'ni ziyaret ettik. MHP İstanbul İl ve İlçe teşkilatları olarak sahaya indiğimizi buradan ilan ediyoruz" dedi.

İSTANBUL'DA OYUMUZU YÜKSELTECEĞİZ

"Önümüzdeki dönem yapılacak yerel seçimlerde mutlaka İstanbul'da birkaç belediyeyi almak zorundayız" diyen Abdurrahman Başkan şunları söyledi:

"İstanbul'daki oy oranımızı yüzde 10'lar'dan yüzde 20'ye çıkaracağız. Bunu başaramamak için bir nedenimiz yok. 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben'diyen çok değerli ve dirayetli bir genel başkanımız var. Biz güçlü bir teşkilatız. Ve mutlaka iktidar olmalıyız. Bu nedenle yaklaşık 2 yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanmak için şimdiden çalışmalara başladık.

İl yöneticilerimiz ve İlçe Başkanlarımızla birlikte İstanbul'u kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Nitekim yaptığımız çalışmaları ve faaliyetlerin birinci ağızdan ve doğru bir şekilde yansıtılması konusunda Ortadoğu Gazetesi ve BENGÜTÜRK televizyonu her zaman yanımızda olduklarını ifade etmişlerdir. Faaliyetlerimizin de doğru bir şekilde yansıtılması, yaptığımız çalışmalar kadar önemlidir. Bu nedenle Ortadoğu Gazetesi ve Bengütürk Televizyonu ile sağlıklı iletişim içinde olacağız."

İl Başkanı Abdurrahman Başkan'ın konuşmasının ardından gazetemiz Yazıişleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu, "Gazete olarak ilkeli ve doğru yayınlardan asla ödün vermeyeceklerini belirterek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin her türlü çalışmalarını yakından takip ederek, kamuoyuna aktarmaya çalışıyoruz. Doğru bildiğimiz yolda ilerleyenlerin sesi ve gözü olmaya devam edeceğiz" dedi.

MHP İSTANBUL İLÇE BAŞKANLARI

Ziyerette İl Başkanının yanısıra, İl Teşkital Başkanı Gazi Arslan, 1. Bölge Başkanı Afşin BİRBEN, 2. Bölge Başkanı Mahmut YALÇIN, 3. Bölge Başkanı Murat TÜRKMEN, Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Çatalca İlçe Başkanı Mahmut ACAR, Büyükçekmece İlçe Başkanı Alahattin Yavuz GÜNEŞ, Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali AYDIN, Esenyurt İlçe Başkanı Halit ÖZER, Avcılar İlçe Başkanı Ergün KOÇAK, Küçükçekmece İlçe Başkanı Mesut YILDIRIM, Başakşehir İlçe Başkanı Aytekin HORASAN, Bakırköy İlçe Başkanı Gürhan KAYA, Bağcılar İlçe Başkanı Ali ERDEMİR, Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet KAYA, Güngören İlçe Başkanı Gül Ahmet SOYLU, Esenler İlçe Başkanı Ahmet FİDAN, Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ, Sancaktepe İlçe Başkanı Orhan GENÇ, Sultanbeyli Şamil KURAN, Fatih İlçe Başkanı Ali ÇOLAK, Beyoğlu İlçe Başkanı Osman GÜR, Bayrampaşa İlçe Başkanı Kadir BAŞAR, Kadıköy İlçe Başkanı Zeki Cemal ÇELİKER, Çekmeköy İlçe Başkanı Ethem KURNAZ, Ümraniye İlçe Başkanı Sedat ÖZMEN, Şile İlçe Başkanı Hüseyin ÖZGÜR, Kartal İlçe Başkanı Metin ÖZİPEK, Üsküdar İlçe Başkanı Habib SUİÇMEZ, Kağıthane İlçe Başkanı Ayhan MADEN, Eyüp İlçe Başkanı Selim DURAL, Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ Esenler İlçe Başkanı Ahmet FİDEN, Sancaktepe İlçe Başkanı Orhan GENÇ, Sultanbeyli İlçe Başkanı Şamil KURAL, Arnavutköy İlçe Başkanı Fetih BABACAN Güngören İlçe Başkanı Gül Ahmet SOYLU, Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç katıldı.

Ortadoğu Gazetesi

YORUMLAR 6
  • DADAŞ 12 yıl önce Şikayet Et
    sabriye az salla. mhp liyim amma akp yi methederim demişsin..müslümanım amma ramazanda rakı içerim gibi oldu..herkws sevdiğine oy versin..vesselam
    Cevapla
  • Mehmet YAZICI 12 yıl önce Şikayet Et
    Okadar kolay değil ufaklık. İstanbulda ve hatta diğer illerimizde oylarınızın artması için birinci şart can ve kan kardeşleriniz,chp,bdp,ip,tkp,etö ile yollarınızı ayırmanız ve iraatlarınızla ıspatlamanız şart yoksa bu saydığımız particikler ve kızıl örgütçüklerden birine oy veren neden mhp'ye versinki oylarını artıracakmış yok ya!
    Cevapla
  • sabriye 12 yıl önce Şikayet Et
    SAYILARLA SEÇİMDE TEK BAŞINA İKTİDAR HESABI DA YAPMIŞTINIZ GÜLÜNÇ OLMAYIN YETER. AKP istanbulda birinci partidir. kimsenin akp yi geçme şansı yok çünkü adamlar iyi çalışıp hizmet ediyorlar.MHP liyim ama istanbulda olsam AKP den başkasına oy vermem.TOKİ den mhp hesap soracaktı MHP döneminde toki nin adını neden hiç duymuyorduk.cevap: çalıştırılmadığı için.palavra ile olmuyor.ÇALIŞAN KAZANIYOOR.
    Cevapla
  • CENGİZHAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Hayel içerisindesiniz. Türk islam ülküsü üzerine yemin edenleri saf dışı bırakanlar;islamdan uzak,içkici türkleri saflarına aldılar.Şimdi onlar revaçta.Ne istanbulda ne de tüm ülkede umduğunuzu maalesef bulamazsınız. Yakında il başkanlarınıza ait kasetler çıkrsa hiç şaşırmayın.
    Cevapla
  • CENGİZHAN 12 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ BİR HABER. Editörün Notu: Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harflerle yazmayınız. Teşekkürler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak