Aydın Menderes'in cenaze programı

Ankara'da vefat eden Aydın Menderes için bugün öğle namazından sonra Ankara Hacı Bayram Camii'nde tören düzenlenecek. Asıl cenaze töreni ise İstanbul'da.

Aydın Menderes'in cenaze programı
Aydın Menderes'in cenaze programı
GİRİŞ 24.12.2011 03:18 GÜNCELLEME 24.12.2011 03:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Tedavi gördüğü Atatürk Araştırma Eğitim Hastanesi'nde yaşamını yitiren Aydın Menderes için bugün Hacıbayram Camiinde öğlen namazına mütakiben cenaze namazı kılınacak. Menderes, pazar günü Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Alınan bilgiye göre Menderes için iki ayrı cenaze namazı kılınacak.

Yarın Hacıbayram Camii'nde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ümran Menderes'e taziye mesajı gönderdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesinde yer alan bilgi notuna göre Başbakan Erdoğan, Büyük Değişim Partisi ve eski Demokrat Parti genel başkanlarından, TBMM eski üyesi Aydın Menderes'in vefatı sebebiyle eşi Ümran Menderes'e bir taziye mesajı göndererek, üzüntülerini bildirdi.

namazının ardından Menderes'in naaşı İstanbul'a götürülecek.

Menderes, pazar günü Fatih Camii'nde öğlen namazına mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı'daki anıt mezara defnedilecek.

İstanbul'da kılınacak cenaze namazına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • fahrettin bekiroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN. Babasınıda kendinide hiç sevmedim ama yinede allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • falih aytar 12 yıl önce Şikayet Et
    MENDERESLER TÜRKİYE'NİN SEVGİ AĞACIDIR. 46 yıllık ömrüm,hiç tanışmadığım bir adama yapılan alçak muamelelere duyduğum nefretle geçmiştir.Bu nefretimi yeryüzünün duyduğu en ağır kelimeleriyle haykırmak istiyorum.Ben Şanlıurfa'dan Aydın'daki bir değere yapılan zulme hakaret ederken Adnan Menderes'in acıya en yakın olan oğlu Aydın Menderes yaşamı boyunca uğradıkları zulümden dolayı zalimlere ağzını bozmamıştır.Kendi kazasına ve iki kardeşin suikastlerine rağmen vakarını bozmamıştır..Aydın Menderes'in asaletini,vakarını anlatmak adına başka söze gerek var mıdır? Adınız dünyadan kazınmak istendiği oranda biz millet olarak sizleri sinemize kazıyacağız.Rabbim, göstere göstere ve gizleyerek aile fertlerinizi katledenlere lanet, sizlere rahmet etsin.Türkiye için 'Menderes' bir sevgi ağacıdır.Falih AYTAR MİLYER Başkanı
    Cevapla
  • ümit 12 yıl önce Şikayet Et
    doğru zamanda doğru yerdeydi. Cenab ı hak rahmaet eylesin,canı gönülden ülkemizi sevmiş vede büyük mücadeleler vermiş bir ailenin ferdi olarak üzerine düşeni yapmış bir büyüğümüz olarak.Mekanı cennet olsun inşallah..
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 12 yıl önce Şikayet Et
    BİR YILDIZ,BİR GÖBEK TAŞI DAHA KAYBETTİK. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • akil aktepe 12 yıl önce Şikayet Et
    .... Allah rahmet etsin. Refah Partisine katılıldığı gün çok sevmiştim kendisini. Ayrılırken de hiç kızmamıştım kendisine. Mekanı cennet olsun. Ayrıca günümüzde çok nadir rastlanan, aydın mmenderesin eşi ümran hanım gibi vefakar bir eşe de başsağlığı dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı