Diyarbakır BŞB'de arama yapıldı

Terör örgütü PKK'nın şehir uzantısı KCK operasyonu kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasında arama yapıldı.

Diyarbakır BŞB'de arama yapıldı
Diyarbakır BŞB'de arama yapıldı
GİRİŞ 13.01.2012 09:45 GÜNCELLEME 13.01.2012 09:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Operasyon kapsamında BDP'li milletvekili Leyla Zana, Eski DEHAP Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, eski vekil Fatma Kurtalan ve Siirt Belediye Başkanı'nın evinde arama yapılıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi de arama yapılan yerler arasında...

Ekipler, belediye birimi etrafında büyük güvenlik önlemleri aldı.

YORUMLAR 1
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana İdris Naim Şahin. İşte böyle. Senden daha az konuşmanı,daha çok PKK ve KCK'lıyı kanun önüne çıkartmanı bekliyoruz. Kürtçülere ne söylesen,muhatap alındıklarına sevinerek yarabbi şükür derler. Seninle diyaloğa girmek istemelerinin sebebi yarabbi şükür istekleridir. KCK'ya göz açtırılmaması aslında Kürtçü siyasetçiler için çok sevindirici bir gelişme olmalı. Çünkü ne kadar az KCK'lı, o kadar özgür Kürt siyasetçi demektir. Osman Baydemir çıkıp bu baskını eleştirirse de kimse fazla inanmasın. Aslında bu baskınlar en çok Kürt kökenli belediye başkanlarının işlerine gelir.Çünkü maiyetlerinde çalışan KCK'lı sözde işcilerin önünde örgüte hesap veren ben değilim kendileri. KCK'nın belini kırmak Kürt kökenli belediye başkanlarını özgürleştirecektir. Bence Kürt kökenli belediye başkanları ve milletvekilleri İdris Naim Şahin'e özgürlüklerini ve belki de hayatlarını borçlular. Tekrar helal sana İdris Naim Şahin. Senin kafan seleflerinden daha çok çalışıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar