BDP milletvekili Altan Tan'dan PKK gafı

Bir konferans için gittiği Malatya’da partililerle birlikte basın açıklaması yapan Tan, Başbakan Erdoğan’ı eleştirirken, dil sürçmesi sonucu BDP ile PKK’nın aynı şey olduğunu ifade etti.

BDP milletvekili Altan Tan'dan PKK gafı
BDP milletvekili Altan Tan'dan PKK gafı
GİRİŞ 15.01.2012 15:10 GÜNCELLEME 15.01.2012 15:10
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın, Kürtçe eğitime karşı olduğunu söyleyen Genelkurmay Başkanı'nı çağırıp, hesap sorması gerektiğini ileri süren BDP'li Tan, "Hesap soracağına, döndü, PKK'ya yani BDP'ye şeytanlar, iblisler, ipi bilmem nereye bağlılar diye ağza alınamayacak, hakaretler savurmaya başladı" ifadelerini kullandı.
 
Samanyolu

YORUMLAR 40
  • Mehmet A. KORKMAZ 12 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BU. tamda kendilerini tarif etmiş. Rahman ve Rahim olan ALLAH, bu iblis yavrularına kendi dilleri ile kendilerini tarif etirir.
    Cevapla
  • oğuz koçyiğit 12 yıl önce Şikayet Et
    Altan TAN dan dinlemiştim..... Osmanlının son döneminde Arap coğrafyasında bir Lawrens çıktı. Müslüman oldu, gerçek bir islamcı olup araplara imamlık yaptı, namaz bile kıldırdı. Birsüre sonra Araplara hani sizin kimliğiniz siz Türklerin kölesi değilsiniz demeye başladı. Osmanlıya karşı isyanı teşvik etti. Yemenden dönen askerlerini çöllerde pusuya düşürüp karınlarında altın arattırdı. Lawren kana araplar paraya doyamadı. Lawrenc amacına ulaşıp bu milleti parça parça ettikten sonra İngiltereye dönünce Araplara mektup yazdı. Ben hıristiyanım arkamda kıldığınız namazları kaza edin dedi. Peki şimdi Sayın Tanın kendi anlattığı bu tarih tekerrüründeki yeri neresi? 55 inden sonra gözünü kan mı bürüdü para mı?
    Cevapla
  • oğuz koçyiğit 12 yıl önce Şikayet Et
    PKK lıların cenaza namazını kıldıran kişi. Zaten kendisini de bir PKK lı gören birisi için bu gaf değil. O ekmeğini yediği suyunu içtiği bu millete ihanet içinde görevini yapıyor. Bu kişiya sadece acımak lazım. Bugüne kadar yaptığı tüm güzel şeyleri yok etti ırkçılık ateşi ile yanıyor.
    Cevapla
  • ibrahim bozkurt 12 yıl önce Şikayet Et
    Siz buna gafmı diyorsunuz?. Bu herifin söylediği gaf değilki, apaçık bir gerçek. bdp demek ayan beyan pkk demek, ikisinin arasında kıl kadar fark yok...
    Cevapla
  • bilal redkit 12 yıl önce Şikayet Et
    haber7. bu hassasiyeti senden beklemem. amacin 2-3 tik fazla almak, ama eger bi habercilik ahlaki diye bisey varsa, once lafi cok iyi anlaman gerekiyor. cunku attigin manset bir cok insan tarafindan takip ediliyor. zira derdim sudur ki, samanyolundan aldigin haberi yapistirmissin buraya!fakat Altan Tan'in soylemek istedigi bu degildir. cumleyi tekrar okuyun.bu bir algilama sorunudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı