Emine Erdoğan Uludere'ye gidiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Uludere'ye gidiyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Uludere ziyaretine bakanlar ve parti kadın kolları da katılacak.

Emine Erdoğan Uludere'ye gidiyor
Emine Erdoğan Uludere'ye gidiyor
GİRİŞ 28.01.2012 12:43 GÜNCELLEME 28.01.2012 12:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, önümüzdeki hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin , AK Parti’nin bölge milletvekilleri ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ile birlikte 34 kişinin hayatını kaybettiği Uludere’deki mağdurların ailelerini ziyaret edecek.

MAĞDUR AİLELERİ ZİYARET EDECEK

Taraf'tan Hüseyin Özkaya'nın haberine göre, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, önümüzdeki hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AKP’nin bölge milletvekilleri ve AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ile birlikte 34 kişinin hayatını kaybettiği Uludere’deki mağdurların ailelerini ziyaret edecek. Edinilen bilgiye göre Atalay, aralarında Emine Erdoğan’ın da bulunduğu bir ekip ile dün Uludere’ye gidecekti. Ancak ziyaret, olumsuz hava koşullarından dolayı şubatın ilk haftasına ertelendi. Atalay’ın ekip diye bahsettiği heyetin kadın ağırlıklı olduğu öğrenildi. Taraf ’a konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kaynakları, Uludere ziyaretinin temel hedefinin anneler ile kadınlar olduğunu söyledi.

BAŞBAKANLIK ORGANİZE EDİYOR

Bakan Fatma Şahin’in, şu an İsviçre Davos Dünya Ekonomik Forumu’nda olduğunu hatırlatan kaynaklar, “En kısa zamanda bu ziyaret gerçekleştirilecek. Hava koşullarına göre tarih belirlenecek” dedi. Bu arada yetkililer, güvenlik nedeniyle ziyaret ile ilgili net bir tarih vermezken, heyette Emine Erdoğan’ın da olması nedeniyle programın Başbakanlık tarafından organize edildiğini belirtti. TGRT Haber’e konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Uludere olayının tüm yönleriyle araştırıldığını belirterek, “Oradaki anneleri ziyaret edeceğiz, herkesle daha yakın görüşmeler yapacağız, orayı hiçbir zaman ihmal etmedik" dedi.

TARAF

YORUMLAR 1
  • Abdullah çetin 12 yıl önce Şikayet Et
    .... Neden Oraya gidiyor ? Kolundaki altın saati göstermek için mi ? Belkide Yeni aldığı Elbiseyi göstermek içindir. Kim bilir belkide Bindikleri Milyarlık arabaları gösterir ordaki halka !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor