Beşir Atalay: Karar verdik uyguluyoruz

Başbakan Yardımcısı Atalay, MİT Kanunu'nda değişiklikle ilgili soruları yanıtladı.

Beşir Atalay: Karar verdik uyguluyoruz
Beşir Atalay: Karar verdik uyguluyoruz
GİRİŞ 16.02.2012 13:16 GÜNCELLEME 16.02.2012 13:16

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, MİT Kanunu'ndaki değişiklik teklifine ilişkin, ''Hükümetimiz bu konuyu tüm boyutları ile değerlendirdi. Açıklamalarını yaptı. Politikasını belirledi ve bunu uygulamaya geçirdi'' dedi.

Atalay, Stratejik Düşünce Enstitüsünde düzenlenen ''Medeniyetler İttifakı Yol Ayrımında mı? Avrupa'da Yükselen Yabancı Düşmanlığı, Irkçılık ve İslamofobi'' adlı sempozyuma gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin MİT Kanunu'ndaki değişiklik teklifinin kişiye özel olduğu yönünde eleştiriler olduğunu belirterek değerlendirmesini sorması üzerine, Atalay, ''Hükümetimiz bu konuyu tüm boyutları ile değerlendirdi. Açıklamalarını yaptı. Politikasını belirledi ve bunu uygulamaya geçirdi. Bütün boyutlarıyla uygulaması devam ediyor. Arkadaşlarımız daha önce açıklamalar yaptı'' yanıtını verdi.
Gazetecinin konuya ilişkin ''bürokrasiye bir dokunulmazlık zırhı olarak değerlendiriliyor'' ifadesini kullanması üzerine de Atalay, ''O konuda çok açıklamalar yapıldı. Hükümet olarak bu konudaki kararlarımızı verdik ve onu uyguluyoruz'' diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor