Erdoğan'dan MİT'e soruşturma izni

Özgür Suriye Ordusu’nun kurucusu olan albayın, Suriye’ye teslim edilmesinde adı geçen MİT mensubu için Başbakan Erdoğan’dan soruşturma izni çıktı.

Erdoğan'dan MİT'e soruşturma izni
Erdoğan'dan MİT'e soruşturma izni
GİRİŞ 06.03.2012 09:55 GÜNCELLEME 06.03.2012 09:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MİT yasasında yapılan değişikliğin ilk uygulaması gerçekleşti.

Özgür Suriye Ordusu'nu kurup Türkiye'ye sığınan albay Hüseyin Harmuş ve binbaşı Mustafa Kassum'un Altınözü kampından kaçırılarak Suriye ordusuna teslim edilmesi olayını araştıran Adana Özel Yetkili Savcılığı, yeni yasa uyarınca MİT'te tercüman olarak çalışan Ö.S'nin soruşturulması için Başbakanlıktan izin istedi.

Başbakan Erdoğan da savcılığın bu talebine olumlu yanıt verdi.

Albay Harmuş olayındaki rolü nedeniyle Ö.S'nin MİT'le ilişiği de kesilmişti.

YORUMLAR 4
  • ali ateş 12 yıl önce Şikayet Et
    çamur at izi kalmıyor artık. isteyen kanuni düzenleme yapar asardı 10 yıldır.bırakın geçmişe çamur atmayı.en azından o zaman getirilen yargılandı cezaevinde yatıyor sonradan gelenler otobüslerin üstünde caka satıp mahkemeleri aşağıladılar il il miting yaptılar.biraz utanma olur insanda.
    Cevapla
  • oğuzhan oğuzhan 12 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 18-yüzde 50. sizilk önce yüzde18 oy alan mhp den ne istedinizse yüzde 50 oy alan akp dende onu isteyin.tekbaşına iktidarda olan bir parti 10 yıl dile kolay ne düzelmiş söylermisiniz.bahçeli ertelediyse tayyibiniz assaydı. asarmı ki asması için birsebebi yok ama asmaması için çok sebebi vardır.
    Cevapla
  • clouds 12 yıl önce Şikayet Et
    dava varsa , markanın anlamı yoktur... bahçeli ertelediği idimı anlatsın önce.. asılmış olsaydı şimdi pkk başı diye birşey olmayacaktı belkide... ayrıca cumhuriyetin (!) içine sinmiş onca yahudi varken pardon ama eski malum parti etrafı neredeydi... ispatlamış. millet kriz üstüne kriz yerken abd yok , diklenince arkasında abd var... mhp artık yeni yetmelerin partisi kandırılmaya hazır.. hizmet nerde millet orda
    Cevapla
  • oğuzhan oğuzhan 12 yıl önce Şikayet Et
    göz boyama. vatana ihanet eden, pkk ile işbirligi yapan, okadar şehid verilirken istikbarattan habe vermeyen kim varsa onlarda yargılansın. inanılır ve güvenilirlik için görevden alınan savcı kimi istiyorsa onun yargılanmasına izin verilsin. bu işler MHP ye çamur atmakla olmuyor. Bahçeli ispatladı sizde ispatlayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek