Aygün, PKK'lılardan değil bakın neden korkmuş?

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından serbest kalmasından sonra yaptığı açıklamasındaki bazı sözleri dikkatlerden kaçmadı.

Aygün, PKK'lılardan değil bakın neden korkmuş?
Aygün, PKK'lılardan değil bakın neden korkmuş?
GİRİŞ 15.08.2012 11:41 GÜNCELLEME 15.08.2012 11:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Heronlardan çok çekindim

Kaçırıldıktan sonra elinde silah olan ve 'PKK'lı teröristlerde 'kafana sıkarız' tehdidine maruz kaldan Aygün'ün Heron'dan korktum demesi manidar bulundu.

Aygün, kaçırıldıktan sonra yaptığı açıklamada 'Heronlar vardı. Onların ya da bir uçağın bombalaması halinde ölebilirdik. Bundan çekindim. Onun dışında bir endişem olmadı.' demişti.

YORUMLAR 13
  • tankoy oytun 11 yıl önce Şikayet Et
    kendini yakalatıp lafı nereye getiriyorlar utanmazlar.. meclisi göreve çağırıyorlar. gelmeyenleri de yatmakla suçluyorlar.sanki onca kanunu kendiler çıkardı. meclise pür devamkendileri geliyorlar da. pkk ile yoldaş bir çay içmeye gidiyor.talimatlar. alıp talimatlar veriyor. biz de körüz değilmi.bunlar pkkdan değilaskerden korksun.doğru.
    Cevapla
  • İsmail Ali 11 yıl önce Şikayet Et
    indirin manşetten artık bu adamı . sıkıldım üç gündür bu olayı manşette görmekten
    Cevapla
  • Ademoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    cehape hükümeti yıpratmak adına işbirliği mi yapıyor acaba?. görev paylaşımında aygüne de böyle bir görev mi düştü? sorular sorular
    Cevapla
  • murat ateş 11 yıl önce Şikayet Et
    sorun bu değil. aygün kaçırıldı veya kendi gitti önemli olan bu değil. tartışılacak olan konuda bu değil. önemli olan aygün pkk ile hangi devlet sırlarını paylaştı pkk dan ne talimat aldı önemli olan bu.
    Cevapla
  • kasım yurtlu 11 yıl önce Şikayet Et
    hayret pkklı teröristlerde h.aygünün korktuğundan korkuyor.. acaba diyorum h.aygün tek kelimeyle bu adamların terörist, kaçırılma olayınıda terörizm olarak niye hiç söylemiyor. acaba arkadaşlarını görmeye mi gitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri