Aytaç Yalman: Siz de utanma arlanma yok mu?

Aytaç Yalman sert konuştu: Gizli tanık olduğumu söyleyenler, fincancı dükkânına giren bir fil gibi...

Aytaç Yalman: Siz de utanma arlanma yok mu?
Aytaç Yalman: Siz de utanma arlanma yok mu?
GİRİŞ 23.09.2012 16:02 GÜNCELLEME 23.09.2012 16:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Habertürk televizyonunda yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına katılan Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, Balyoz davasında 'gizli tanık' olduğu iddialarına dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman sert cevap verdi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Aytaç Yalman gizli tanık olması hususuyla ilgili "Ben gizli tanık olduğumu ifade eden kişiye hitap etmek istiyorum. Gizli tanık olmam hususuyla ilgili. O şahsa şunları soruyorum elinizde bu konuyla ilgili bilgi ve belge var mı? Siz söylentilerden yola çıkarak haber üretiyor, toplumu yönlendiriyor, şahsım hakkında da yanlış bir algının oluşmasına sebep oluyorsunuz. Siz kuvvet komutanlığının ne olduğunu bilir misiniz? Onun verdiği emek ve mücadelenin ne olduğunu bilir misiniz? Bilseydiniz böyle bir yalan ve yaralayıcı ifade kullanmazdınız. Siz fincancı dükkânına giren bir fil gibisiniz. Siz de hiç utanma ve arlanma yok mu? Size teessüf ediyorum. Söyleyeceklerim bu kadardır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • erdal islam 11 yıl önce Şikayet Et
    yalman paşa ya gerek varmı bilmiyorum ama. darbe planları yada yapılmış olan 28 şubat darbesinin 100 binlerce bizzat tanığı var,hani 80 deki gibi balyoz vs planında bulunanlardansa buna tanıklık etmişse bilemem.ama bir darbe oldu türkiyede ve diğer ve daha ağır olanlarını planladılar bu bir gerçek ve ALLAHtanki gerçeklerştirmeyi başaramadılar.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    almancada porselen dükkanındaki fil, derler yalman !. ceza yiyenlrrin arasında olup olmadığını bilmiyorum ama, iyi biri olmadığın aşikar .!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı