"Erdoğan'ın kaydı internete düşse sevinirim"

CNN Türk'te yayınlanan Günlük kuşağında Saynur Tezel'in konuğu olan gazeteci Nazlı Ilıcak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ofisinde böcek çıkması olayını değerlendirdi.

"Erdoğan'ın kaydı internete düşse sevinirim"
"Erdoğan'ın kaydı internete düşse sevinirim"
GİRİŞ 29.12.2012 08:12 GÜNCELLEME 29.12.2012 10:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son günlerin en çok tartışılan konularından biri olan 'böcek' konusuna Sabah gazetesi köşe yazarlarından Nazlı Ilıcak'tan farklı bir yorum geldi.  

BAŞBAKAN'IN KAYDI İNTERNETE DÜŞSE SEVİNEBİLİRİM

İstanbul'da yaşadığı dönemde Fethullah Gülen'i ziyarete gittiklerinde, onun da dinlenmekten korktuğunu anlatan Ilıcak, Erdoğan'ın ofisinin dinlenmesine ilişkin de "Başbakanın izlenmesinden o kadar büyük bir endişe duymuyorum. İnternete bir kayıt düşerse, o da yapılan bir kötülüğe ilişkinse ben bunu saydamlık adına sevindirici bile bulabilirim"

YORUMLAR 3
  • Cüneyt Bekmezci 11 yıl önce Şikayet Et
    horoz ölür gözü çöplükte olurmuş.... nazlı ılıcak hanımda ne hırs varmış.sayın başbakanın dinlenme kasetleri çıksa neresi iyi olur anlayamadım.demokratik düşündüğünü iddia edenlerin en iyisi bu kadınsa kötüsünü siz düşünün...
    Cevapla
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    ben de sevinebilirim. eğer devlet sırrı tabir edilen şeyler değilse, ve örneğin şike davası, ergenekon, vs gibi konularda dinleme kayıtları varsa yayınlanmasına sevinirim. bir süre önce bu tip dinlemelerin yayınlanmasına yüksek cezalar getirdiler. boşuna değilmiş!
    Cevapla
  • erdem23 11 yıl önce Şikayet Et
    dinleme böceklerine karşı ilaç geliştirildi. yorumlarına cok önem verdiğim sayın nazlı ılıcak hanfendi bos konusmaz ve bencede dogru söylüyo internete düssün basbakanımızın konusmaları herkes görsün neyin ne olduğunu zaten sayın basbakanımızın gizlisi saklısı yok her seyi anlatıyo millete kapalı kapılar ardından baskası gibi defter dürmek gibi bir olayıda olmaz sonuna kadar arkandayız sayın basbakanım ALLAH yar ve yardımcınız olsun selametle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler